NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kwaliteitsvolle oplossingen voor elke houtbewerkingsmachine
Sedert een tiental jaren werkt de verdeler heel nauw samen met Wirutex, de Italiaanse producent van diamanten snijgereedschap.

Kwaliteitsvolle oplossingen voor elke houtbewerkingsmachine

Snijgereedschappen, kantenbanden, lijmen, drevels, cleaners, schuurmiddelen, kunststofplinten, lijmapparatuur en een eigen slijpservice – dat is het productaanbod van Robaco. Dit Belgisch familiebedrijf uit Waregem is dan ook een unieke toeleverancier voor de houtbewerkingsindustrie, die bewust kiest voor een samenwerking met sterke merken. Naast het uitgebreide productaanbod kunnen klanten ook rekenen op een ruime expertise en een persoonlijke aanpak. Zo draagt Robaco zijn steentje bij aan een vlot en probleemloos productieproces bij zijn klanten. 

Wie plaatmateriaal of massief hout verwerkt, heeft niet alleen behoefte aan machines, maar ook aan allerlei ondersteunende producten. Robaco is een partner met een ruime voorraad aan producten. Het familiebedrijf, opgericht in 1961, is immers al decennia lang een gevestigde waarde als toeleveringsbedrijf voor de hout- en meubelindustrie. “Van kleine paneelzaag tot computergestuurde CNC-machines, elke houbewerkingsmachine kunnen we compleet met een van onze producten uitrusten. Onze ervaren medewerkers bekijken samen met de klant het machinepark in zijn totaliteit en bepalen zo waar de producten het proces kunnen verbeteren, zowel op het vlak van afwerking als van verbruik”, vertelt zaakvoerder Bruno Vermote. “Ons totaalaanbod is slechts één troef. We combineren dit met een eigen slijpservice voor snijgereedschappen en een doorgedreven expertise, die we continu verder en dieper uitbreiden. We houden bovendien van persoonlijk contact.”

Verdeler van sterke merken

Robaco verdeelt verschillende sterke merken. Zo worden naast een aantal eigen lijmen ook producten van HB Füller, Bostik, Den Braven en Rectavit verdeeld en kunnen klanten er terecht voor de kantenbanden van Döllken en Hranipex. Uiteraard leveren ze ook de accessoires die het gebruik van deze producten vereenvoudigen: drukvaten, pompsystemen, lijmpistolen, … en nog veel meer. Voor de levering van kleine schuurbandjes of –schijfjes tot grote breedbanden voor industriële toepassingen werkt het familiebedrijf samen met het topmerk Mirka. Als officieel verdeler van de reinigings- en scheidingsmiddelen van FSG Schäfer biedt Robaco binnen dit segment ook de producten van Acmos en Hranipex aan. “Sedert een tiental jaren werken we heel nauw samen met Wirutex, de Italiaanse producent van diamanten snijgereedschap, die zich sinds de overname door machinefabrikant Biesse steeds meer als een totaalproducent van snijgereedschappen profileert”, sluit Vermote af. “De klant en zijn behoeften komen bij ons altijd op de eerste plaats.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details