NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kantenlijmers in elk formaat en voor ieders budget

Kantenlijmers in elk formaat en voor ieders budget

Op zoek naar een stevige kantenlijmer om je houten platen te beplakken? OTT is de referentie op het vlak van PU-verlijmen. Het Oostenrijkse bedrijf levert kwaliteit en vakmanschap af met deze volautomatische machines. DB&S Machines uit Hooglede-Gits is al 15 jaar lang de exclusieve verdeler van OTT in België.

OTT: dé referentie

De kantenlijmers van het Oostenrijkse bedrijf OTT behoren tot de absolute top in de wereld van het PU-verlijmen. Elke machine wordt met de hand gemaakt. Dit betekent dat de machine volledig op maat besteld kan worden. De OTT-kantenlijmers kunnen ook makkelijk uitgebreid worden met automatisatie. Zo bespaar je als bedrijf op loonkosten. Dankzij het handige retoursysteem dat geplakte platen automatisch terugbrengt, win je nog extra tijd.

Al meer dan vijftien jaar is DB&S Machines uit Hooglede-Gits de exclusieve verdeler van OTT. In de showroom staat een OTT-kantenlijmer model Tornado +. Hierop zijn demonstraties mogelijk van de gedetailleerde afwerking die deze machine biedt. Het is mogelijk om bij deze demo eigen materiaal en producten te gebruiken zodat je meteen het eindresultaat op de eigen panelen en kantenband toegepast ziet.

De Tempora 45.03(L) is een nieuwe, professionele machine aan een scherpe instapprijs.

 

Een kantenlijmer voor elk budget

Omdat er voor elk budget een juiste en goede machine bestaat, ging DB&S twee jaar geleden een samenwerking aan met Format-4. Dat is het premium-merk van de Felder-groep. Zij bieden naast een uitgebreid gamma aan standaardmachines en CNC-machines ook kantenlijmers aan: de Tempora-reeks.

De kantenlijmers van Tempora zijn kwaliteitsvolle machines voor een instapprijs. Dit maakt dat er kantenlijmmachines met een goede afwerking beschikbaar zijn voor ieders budget. Vooral de Tempora 60.06L valt in de smaak. Het is een complete machine met diamantvoorfrezen en 7” SmarTouch kleurenscherm die met glans alle tests doorstaat. Ook met de nieuwe modellen in de 45.03(L)-reeks koop je een professionele kantenlijmer aan een scherpe instapprijs.

De diamantvoorfrezen van OTT doorstaan iedere test zonder problemen.

 

DB&S Machines en kantenlijmers

Al meer dan vijftien jaar verdeelt DB&S Machines het merk OTT als exclusieve dealer in België en Nederland. Voor het bedrijf kennen de kantenlijmers van het Oostenrijkse merk dus geen geheimen meer. Vol passie en met de nodige kennis van zaken verschaffen ze de nodige informatie. Demonstraties van de machines met eigen materiaal zijn altijd mogelijk.

Dit alles in combinatie met een uitstekende dienst na verkoop. Hoofdtechnicus Kris en zijn hele team staan klaar bij problemen. Vaak kunnen deze telefonisch opgelost worden. Indien niet, komt een ervaren technicus langs.

Door de opgebouwde expertise worden wisselstukken binnen de 24 uur geleverd, zelfs voor niet-eigen merken. Onlangs renoveerde het bedrijf de volledige service-afdeling waardoor je nu via de website dag en nacht, zeven dagen op zeven je service-aanvraag indient. DB&S neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details