Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Afwerking

JBC kiest PARADOR-laminaatvloeren voor haar winkels

yepp_jbc_gevel

30 april 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het gekende Belgische kledingmerk JBC kiest voor het inrichten van haar nieuwe winkels voor de laminaatvloeren van PARADOR. JBC stelde een apart vloerproduct samen dat qua look en feel 100 % aansluit bij de trendy inrichting van de winkels.

Het natuurlijk voorkomen van PARADOR-laminaat geeft een erg sfeervolle totaalbeleving aan de winkelruimtes. Naast het esthetische is het van groot belang dat de vloeren erg slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Dagelijks komen immers honderden klanten letterlijk over de vloer. De vloeren dienen dus tegen een stootje te kunnen.

Laminaatvloeren

De plaatsingen in de vestigingen worden uitgevoerd door verschillende parketbedrijven. Pascal Dumont, zaakvoerder van Maxim’s Parket, stelt vast:“De PARADOR-laminaatvloer is een kwalitatief erg goed product dat uitermate geschikt is voor plaatsing in grotere ruimtes omwille van zijn stabiliteit en sterke slijtlaag.”

Het productieproces, de grondstoffen, het bronnen- en milieubeheer, evenals de productkwaliteit van dit merk met verantwoordelijkheid, vervullen ruimschoots de wettelijke normen. Ook hierin sluit PARADOR perfect aan bij de JBC-filosofie. YEPP, verdeler van de PARADOR-collectie, is opgetogen over de samenwerking. Hans Declercq, zaakvoerder van YEPP: “Het geeft erg veel voldoening om onze expertise ter beschikking te kunnen stellen van een bedrijf dat oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. JBC heeft een sterke keuze gemaakt.”

Laminaatvloeren Laminaatvloeren

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details