NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
JBC kiest PARADOR-laminaatvloeren voor haar winkels

JBC kiest PARADOR-laminaatvloeren voor haar winkels

Het gekende Belgische kledingmerk JBC kiest voor het inrichten van haar nieuwe winkels voor de laminaatvloeren van PARADOR. JBC stelde een apart vloerproduct samen dat qua look en feel 100 % aansluit bij de trendy inrichting van de winkels.

Het natuurlijk voorkomen van PARADOR-laminaat geeft een erg sfeervolle totaalbeleving aan de winkelruimtes. Naast het esthetische is het van groot belang dat de vloeren erg slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Dagelijks komen immers honderden klanten letterlijk over de vloer. De vloeren dienen dus tegen een stootje te kunnen.

Laminaatvloeren

De plaatsingen in de vestigingen worden uitgevoerd door verschillende parketbedrijven. Pascal Dumont, zaakvoerder van Maxim’s Parket, stelt vast:“De PARADOR-laminaatvloer is een kwalitatief erg goed product dat uitermate geschikt is voor plaatsing in grotere ruimtes omwille van zijn stabiliteit en sterke slijtlaag.”

Het productieproces, de grondstoffen, het bronnen- en milieubeheer, evenals de productkwaliteit van dit merk met verantwoordelijkheid, vervullen ruimschoots de wettelijke normen. Ook hierin sluit PARADOR perfect aan bij de JBC-filosofie. YEPP, verdeler van de PARADOR-collectie, is opgetogen over de samenwerking. Hans Declercq, zaakvoerder van YEPP: “Het geeft erg veel voldoening om onze expertise ter beschikking te kunnen stellen van een bedrijf dat oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. JBC heeft een sterke keuze gemaakt.”

Laminaatvloeren Laminaatvloeren

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details