NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Haal de natuur binnen en creëer een akoestische wand met 100% natuurlijke mummie-mos!

Haal de natuur binnen en creëer een akoestische wand met 100% natuurlijke mummie-mos!

Dé nieuwe decoratieve oplossing voor verbetering van de ruimte akoestiek: De Soundless Greenwall met 100% natuurlijke mosbedekking waarmee een volledig naadloze, aantoonbaar geluidsabsorberende wand kan worden gerealiseerd. Deze groene wand geeft elke ontvangsthal, aula, gemeenschapsruimte een groene natuurlijke een bijzondere uitstraling en heeft niets nodig aan onderhoud, water of daglicht!

Deze Greenwall geeft elke ontvangsthal, aula, gemeenschapsruimte een groene natuurlijke een bijzondere uitstraling en vraagt geen onderhoud, water of daglicht.

Aangenaam en gezond
Een goede akoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is cruciaal voor gezondheid en welzijn. Bijkomend positief effect is ook de groene natuurlijke kleur van mos die rust uitstraalt en bijdraagt aan een prettige ruimte- en sfeerbeleving. Uit onderzoek is gebleken dat natuurlijk groen op de werkplek de stemming van werknemers verbetert en het ziekteverzuim vermindert.

Soundless Greenwall

Ook mogelijk: Mooi afgewerkte akoestische panelen, al dan niet in een luxe frame.

Het unieke aan deze mummie-mos is dat deze niet chemisch behandeld wordt met middelen die schadelijk zijn voor de gezondheid, maar wordt geprepareerd met natuurlijk en biologisch afbreekbare substanties die zelfs bij inname de gezondheid niet schaden. Dit natuurlijke mos is dus groen in meerdere opzichten.

100% gerecycleerd
De panelen bestaan namelijk volledig uit duurzame, organische en/of gerecyclede materialen. Ieder paneel is uniek, want elk paneel wordt volledig met de hand gemaakt en op maat aangeleverd. Op het project worden ze op de muur geschroefd waarna de naden worden bijgewerkt. De panelen kunnen te allen tijde weer van de muren verwijderd worden.

Soundless Greenwall

Het groene mos straalt rust uit en creëert een prettige ruimtebeleving.


De hoge geluidsabsorptie wordt gerealiseerd door de backing van hoogwaardig, geluidsabsorberend katoenvezelmateriaal, gemaakt van gerecycleerde spijkerbroeken. Dit wordt weer op een achterliggende, dunne, flexibele plaat bevestigd met een lijm die gemaakt is van aardappelzetmeel.

De mosbedekking kan ook op traditionele akoestische betonblokken worden aangebracht als er behoefte is aan een hoge stabiele muurconstructie. De geluidsabsorberende en –isolerende eigenschappen van Soundblox akoestische betonblokken in combinatie met dit 100 procent natuurlijke mummie-mos verenigt praktische constructieve stabiliteit met de unieke en natuurlijke uitstraling van gemummificeerd mos.

Soundless Greenwall

Decoratieve moswand verbetert de akoestiek in restaurant in Westouter, België.


Boost voor het welzijn
Soundless Acoustics ontwikkelt en verkoopt oplossingen voor de verbetering van de ruimtelijke akoestiek, de reductie van nagalm, het absorberen van hinderlijk geluid en verbetering van de spraakverstaanbaarheid. Gezondheid en welzijn staan daarbij centraal. Met duurzame materialen levert Soundless Acoustics een positieve bijdrage aan de werk- en woonomgeving.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details