NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Foutloos maatwerk bestellen
Het accent komt steeds meer op kant-en-klare producten te liggen. Een mooi voorbeeld is het Furniture Linoleum dat op maat wordt versneden.

Foutloos maatwerk bestellen

Op Prowood demonstreerde Ostermann nogmaals dat het van vele markten thuis is. Kantenbanden, meubelbeslag, inbouwartikelen, werkplaatsbenodigdheden, …: de Europese distributeur verenigt een brede range van oplossingen voor moderne interieurbouw onder één dak. Hierbij komt het accent steeds meer op producten op maat te liggen. En het mooie is dat je die via de online configurator erg gemakkelijk en snel bestelt. 

In deze tijden is een online shop eerder regel dan uitzondering. Volgens Ostermann mag het webgebeuren de service niet in de weg komen te staan. Daarom sleutelt het e-business team continu aan manieren om de Ostermann Online-Shop beter, sneller en aangenamer te maken. “Keuken-, meubel- en interieurbouwers die met een branche-specifiek ERP-systeem werken, kunnen bij ons uitermate snel en eenvoudig uit hun eigen systeem bestellen”, aldus Alain Van der Kuylen, manager van Ostermann Belux. “Ook orders voor kant-en-klare op maat geconfectioneerde producten kunnen erg gemakkelijk via digitale weg worden geplaatst. We spreken hier in de eerste plaats over de ladesystemen ‘ArciTech’ en ‘Avantech You’ van Hettich, de ‘Nova Pro Scala’ en ‘Vionaro’ van Grass, alsook houten lades die we montageklaar leveren. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor op maat gemaakte meubelfronten, werkbladen, greeplijsten, schuifdeuren, kaderdeuren voor meubels, stekkerklare ledverlichting en Furniture Linoleum. Al deze producten kunnen klanten via onze Online Configurator bestellen.”

Alle maatwerk kan gemakkelijk en snel via de Online Configurator worden besteld.

Snel en correct

Ostermann is zich ervan bewust dat een en ander verkeerd kan gaan bij het online bestellen van maatoplossingen. Daarom ontwikkelde de distributeur een uitgekiend bestelproces dat fouten quasi volledig uitsluit. “Elke stap wordt weergegeven met sprekende afbeeldingen en een uitgebreide uitleg”, verduidelijkt Alain Van der Kuylen. “Het systeem zal controleren of de bestelling technisch haalbaar is. Is dat niet het geval, dan is het onmogelijk om het order te plaatsen. Een groot voordeel is dat de klanten de configuraties ook voor toekomstige projecten kunnen gebruiken. Dit leidt niet alleen tot tijdwinst, maar garandeert ook dat ze telkens meteen het juiste maatwerk geleverd krijgen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details