Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Producten

Een vloer voor elke persoonlijkheid

COREtec-XL-END-Fonteneau-50-LVREXL-2686_met-plint(ENT_ID=270087
Afmetingen, esthetiek en textuur volgens de wensen van de klant.

Tekst | COREtec®

Beeld | COREtec®

29 april 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

COREtec® floors verenigt innovatie met de schoonheid van authentieke designs. Op die manier tilt COREtec® vloeren naar een hoger niveau. De vloeren zijn 100 procent waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Met de waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag ziet je vloer er levenslang goed uit. COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins. 

De vloer, met Greenguard Gold certificaat, is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht.

Als je op zoek bent naar een vloer die tot zijn recht komt in een grote ruimte of als je een kleine ruimte optisch wil vergroten, zijn de extra lange planken van de XL-END-collectie ideaal. “Je creëert een ultiem en exclusief ruimtegevoel in je woning”, klinkt het bij COREtec®. “De realistische uitstraling van de planken tilt de look-and-feel van je vloer naar een hoger niveau. Door de embossing is deze elegante en luxueuze vloer amper te onderscheiden van een echte houten vloer. De natuurgetrouwe kleurtonen en texturen versterken dit effect. Daarnaast zijn de planken in onze collectie 100 procent watervast, waardoor ze ideaal zijn voor de badkamer of de keuken.”

Met een vloer uit deze collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter. Deze planken zijn 2,10 meter lang en 1,50 centimeter dik. De sterke en natuurlijk ogende planken zijn opgebouwd uit onze Soundcore-technologie, wat de vloer akoestisch dempend maakt. “Met de extra dikke slijtlaag van 0,8 milimeter scoren de klassevolle vloeren in deze collectie uitmuntend op vlak van slijtvastheid en impactbestendigheid.” COREtec®-vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen of vinyl en verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten, allemaal met slijtvaste toplagen en een onderlaag in kurk. “De PRO CORE is extra beschermd tegen deuken en krassen, de SOUND CORE maakt gebruik van geluiddempende technologie en de COREtec STONE is opgebouwd rond een harde minerale kern, voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.”

COREtec XL END: “Je creëert een ultiem en exclusief ruimtegevoel in je woning.”

Ontworpen voor eenvoud

Door het geïntegreerde kliksysteem installeert de vakman of de consument COREtec® eenvoudig en snel boven eender welke ondergrond. Lijm, spijkers of een extra onderlaag zijn overbodig. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen. De vloeren van COREtec® zijn onderhoudsvriendelijk. “Met COREtec® wordt afwisselen van vloer een plezier”, aldus Piet Dossche, oprichter van COREtec®. “Je kan het vergelijken met een likje verf op de muur. Het geeft je interieur, en je humeur, een boost.” COREtec® werkt samen met verdelers over heel België. “Ze kunnen een premium product verdelen dat qua constructie, afmeting, esthetiek en textuur elke consument aanspreekt. We koppelen het grootste aanbod aan een perfecte service. Een uitgekiende en streng nageleefde prijsstructuur laat toe dat de dealers op een verhoogde verkoop en tevredenheid mogen rekenen.”

Met een vloer uit deze collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter.

De meerlagige vloerbekleding van COREtec®, met Greenguard Gold certificaat, is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag biedt een natuurlijke bescherming tegen schimmel. Bovendien zijn ze vorm- en maatvast en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. “We zijn stijlfanaten, verzot op technologie en steeds op zoek naar eenvoud. Het is onze passie om vloeren te brengen die aan de wildste designdromen voldoen en bestand zijn tegen het echte leven. Dat heeft geleid tot een van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit. Al onze COREtec®-vloeren hebben een beperkte levenslange garantie.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details