NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Een passende schuifdeur voor elke wand

Een passende schuifdeur voor elke wand

Steeds meer interieurarchitecten gebruiken schuifdeuren om extra comfort en ruimte te creëren. Daarbij laten ze de deuren steeds vaker in de wand verdwijnen en scheppen ze op de behoefte afgestemde flexibele woonzones: ruimtebesparend, esthetisch en comfortabel.

Schuifdeuren zijn trendy, vooral schuifdeuren die in de wand verdwijnen. Ze passen bij de tijdgeest van de moderne binnenhuisarchitectuur en de smaak van de veeleisende klant. Vooral door hun hoogkwalitatieve, bewezen techniek die werkt voor alle gewichtsklassen en geschikt is voor zowel houten als glazen deuren. Dat alles en nog veel meer kan de HAWA Junior familie. Geen wonder dus dat dit schuifdeurbeslag van Hawa Sliding Solutions wereldwijd de markten verovert.

Voor elk gebouw
Zowel in meubels als gebouwen worden de eigentijdse oplossingen in schuifdeurbeslag uit Zwitserland over de hele wereld toegepast in kantoren, winkelcentra en in exclusieve woningen. Ook in hotels zijn de systemen van Hawa Sliding Solutions op hun plek. Absolute topper is de HAWA Junior familie die zich al meer dan dertig jaar bewijst. Door systematische updates is dit universele schuifdeursysteem voor houten, glazen en metalen deuren altijd mee met zijn tijd en de concurrentie een stap voor. De vele, voor elke toepassing geschikte, ophangingen en geleiderails met verfijnde onderdelen en uitvoerige accessoires maken de HAWA Junior familie nu jonger, dynamischer en actiever dan ooit. De schuifdeurbeslagfamilie is nu voor alle gewichtsklassen van houten en glazen deuren ook beschikbaar voor inbouw in de wand.

Hawa Sliding Solutions

Met twee schuifdeuren in de wand blijft van de wandindeling alleen nog een decoratieve muur als ruimte indeling staan.

Schoonheid en gemak van de bovenste plank
Hawa’s schuifdeuroplossingen voor inbouw in de wand bieden een esthetische meerwaarde en zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Door de decennialange ervaring van de Zwitserse schuifdeurspecialist komen de voordelen van soepel schuiven nu ook in dit segment goed tot hun recht. Het uiterlijk en de omgeving van de deuren zijn in perfecte harmonie, terwijl de techniek verborgen blijft. Open deuren met HAWA Junior hebben een volledig gladde wandafdichting zodat ze compleet verdwijnen in hun wandnis. Het beslag blinkt uit door zijn bedieningsgemak. Hand- en komgrepen zijn dankzij een geïntegreerd push-to-openmechanisme totaal overbodig. Want na een lichte aanraking glijdt de deur vanzelf uit haar parkeerstand door middel van een veerbuffer. De spelingsvrije montage van de geleiderails en de demper SoftMove zorgen voor geruisloos schuiven en extra gebruiksgemak.

Eenvoudig en effectief
Tot op heden werden traditionele schuifdeuren voor inbouw in de wand met de nodige moeite en bouwkundige ingrepen geplaatst en gedemonteerd. Hawa heeft met dit nieuwe systeem de bezwaren weggenomen die voorheen aan een populaire, elegante en praktische schuifdeuroplossing in de weg stonden. Door flexibiliteit, vormvrijheid en de zeer simpele montage en demontage van de geleiderails zijn alle bestanddelen probleemloos te vervangen. 

Hawa Sliding Solutions

De HAWA Junior 80 B Pocket is het ideale schuifdeurbeslag voor de wandoplossing in hout voor een deurgewicht van 80 kg.

Ervaring gebundeld in één pakket
De HAWA Junior 80 B Pocket is een speciaal beslag voor inbouw in de wand van houten schuifdeuren tot 80 kilo. Deze totaaloplossing brengt jarenlange praktijkervaring samen in één systeem en maakt montage en bediening eenvoudig. Alle bestanddelen blijven ook na montage eenvoudig toegankelijk en kunnen op ieder moment aangevuld of vervangen worden. Dankzij het voorgemonteerde profiel wordt de geleiderail via spelingsvrije bajonetsluitingen eenvoudig geplaatst en verwijderd. Omdat het draaipunt van de ophanging aan de niszijde zich bij de montage direct aan de rand van de deur bevindt, glijdt de deur na montage bovendien heel licht in de nis. De deurpositie ten opzichte van de railbuffer is daardoor gemakkelijk in te stellen. Met tijdswinst en verhoogde productiviteit als resultaat.

HAWA Junior 40/80/120
HAWA Junior 40/80/120 is met een nieuwe innovatieve systeemuitbreiding nu ook toepasbaar op inbouw in de wand. Met de optioneel verkrijgbare montageset worden montage, demontage en bediening kinderspel, ook bij zwaargewicht deuren tot 120 kilo. Transparantie en privacy zijn beide mogelijk: met de in-de-wandmontageset ontstaan schuifdeurontwerpen van hout, glas en andere materialen. De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

Hawa Sliding Solutions

Nu ook toepasbaar voor glazen deuren in de wand, de HAWA Junior 40/80/120.

Een trotse schuifdeurfamilie voor licht- en zwaargewichten
De grote HAWA Junior familie bevat beslagsystemen voor houten, glazen en metalen schuifdeuren, van lichtgewicht met een draagkracht van 40 kilo, tot zwaargewicht met een draagkracht van 250 kilo. Symmetrisch of telescopisch lopende schuifdeuroplossingen zijn bijzonder ruimtebesparend. Tegen de wand gemonteerd of onzichtbaar in het plafond weggewerkt maken ze het grote scala aan toepassingen compleet. HAWA Junior beslag is uitgesproken veelzijdig toepasbaar, met een geslaagde combinatie van hightech schuifdeurbeslagtechniek en modern design. Ieder nieuw toegevoegd accessoire – van de softclose demper, de veerbuffer en de geluidsdemper tot het sluitwerk – is perfect op het bestaande systeem afgestemd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details