NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Eén accu, dertig merken
Met één accu voed je toestellen van meer dan dertig merken.

Eén accu, dertig merken

Als toekomstgerichte partner voor de bouwprofessional bundelt Metabo een brede waaier aan oplossingen en gereedschappen voor elk project. Met CAS heeft het daarbij een sterke troef in handen: de 18 V accu is compatibel met maar liefst dertig merken en zo meer dan driehonderd machines. Dat scheelt een pak, zowel naar investering in batterijen als de complexiteit van de toolbox.

Snoerloos werken is kiezen voor maximale bewegingsvrijheid, in het atelier of op de werf. Maar als elk merk zijn eigen accu en lader heeft, wordt het al snel een complex kluwen. Met CAS heeft Metabo voortaan een oplossing met een breed toepassingsgebied. Met één accu voed je toestellen van meer dan dertig merken. Die compatibiliteit is een grote troef wanneer je toestellen van verschillende producenten gebruikt. Eén accu beschikbaar hebben volstaat om alle nodige bewerkingen te kunnen uitvoeren.

Je hoeft je boorhamer enkel online te registreren en je geniet van drie jaar zonder herstelkosten en zonder zorgen.

Drie jaar garantie op Metabo-accu’s en gratis Full Service op boorhamers

Metabo bewaakt de kwaliteit van zijn gereedschappen nauwgezet en doet er alles aan om die nog verder te verbeteren. Om het vertrouwen in hun producten te onderstrepen, krijg je tot eind februari 2023 een Full Service-garantie op je nieuwe Metabo-boorhamer. Je hoeft je gereedschap enkel online te registreren en je geniet van drie jaar zonder herstelkosten en zonder zorgen.

Ook via de app registreer je snel en eenvoudig je boorhamer. Bovendien heb je meteen ook een schat aan informatie bij in je
broekzak, op je smartphone. Van de volledige productcatalogus tot een overzicht van de trillingswaarden en gebruikstijden van je gereedschappen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details