NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De Finsa Gama Duo decor collectie, binnenkort gloednieuwe decors te beleven
Met de online Visualizer kan men alle decoratieve materialen zelf combineren in een eigen gekozen setting.)

De Finsa Gama Duo decor collectie, binnenkort gloednieuwe decors te beleven

De Gama Duo collectie gaat al even mee, al jaren wordt er ongeveer elke twee jaar een nieuwe collectie uitgebracht. Deze bevat dan een hoop nieuwe decors met bijpassende nieuwe texturen, geheel volgens de laatste trends. Dit jaar zal er ook een update van de collectie volgen: een aantal designs zal verdwijnen, sommige zullen gecombineerd worden met de nieuwe texturen en ook geheel nieuwe decors met nieuwe structuren zullen worden toegevoegd.

Nieuwe steenstructuur, Moa

Moa is een soft-touch structuur. De homogene afwerking is mat en bootst een gebouchardeerd steeneffect na. Dit past natuurlijk perfect bij de meest uitlopende decors, zoals effen kleuren, beton, klaksteen, graniet, terrazzo’s, etc. Aan de nieuwe collectie zullen in één klap vier steendecors met deze afwerking worden toegevoegd.

Moa, de nieuwste steentextuur uit de update van decors binnen de Gama Duo collectie.

Geborsteld metaal als textuur

Moon is een afwerking met een geborsteld metaaleffect, een mat oppervlak en een aangename touch. Met een gloss worden dieptes benadrukt en krijg je echt de sensatie van een geschuurd oppervlak. Naast de bestaande metaal decors, die eerder een standaard structuur hadden, zijn er ook twee nieuwe metalen toegevoegd. Met deze goudkleurige en donkergrijze luxe uitziende decors kunnen prachtig chique meubels worden gemaakt.

De twee nieuwe metaal decors Champán Metalizado en Titanio Tambo met Moon structuur geven de ruimte een luxe uitstraling

Ari, de nieuwe textieltextuur

Naast Moa en Moon is ook Ari een textuur die wordt toegevoegd. Het is een mooie toevoeging aan de opties voor de zacht ogende textiel designs uit de collectie. Natuurlijk was er al de Nude, de leertextuur en Textil, die aan geweven stof doet denken. Ari combineert de beste eigenschappen van deze twee en voegt echt een voelbare beleving toe aan het decor.

Ari is geïnspireerd op natuurlijke vezels en hun lichtheid en onvolkomenheden. De afgebeelde draden en het matte voorkomen benadrukken het handgemaakte karakter van het textielontwerp.

Ari doet denken aan lichte geweven stof met een erg natuurlijke look. Totaal worden er 3 nieuwe decors met deze afwerking opgenomen in de nieuwe collectie.

De decors Canvas Greige, Crudo en Pardo genieten alle drie van deze nieuwe afwerking. Eerder waren deze al te ontdekken op Material District, waar vooral Canvas Pardo menig bezoekershart sneller deed kloppen. Deze favoriet is ook zeker een decor die grote kans maakt om in de voorraadcollectie van Finsa’s Premium Partners te komen.

Beschikbaarheid Superpan Decor

De Gama Duo collectie is via Finsa’s Premium Partners Baars & Bloemhoff en Maiburg in Nederland en via Cras in België leverbaar. Iedere partner heeft zijn eigen gekozen selectie op voorraad. Gama Duo decoren zijn standaard op Finsa’s unieke Superpan te verkrijgen, maar zijn ook zeker op andere dragers mogelijk. Denk hierbij aan door-en-door gekleurd of vochtwerend MDF en de compacte houtvezelplaat Compac Plus.

Superpan is hier de ieders eerste keus, omdat Superpan de beste eigenschappen van zowel spaanplaat als MDF draagt. Ook niet geheel onbelangrijk is dat alle Superpan platen met de decors het het cradle-to-cradle Silver certificaat dragen en ook geheel te recyclen is.

Superpan is een exclusief door Finsa geproduceerde dragerplaat die bestaat uit HDF toplagen en een kern van spaanplaat, waardoor Superpan de voordelen van beide bezit. Door de uitstekende fysisch-mechanische eigenschappen is de plaat onder andere perfect machinaal te bewerken, heeft het een uitstekende oppervlakte afwerking en heeft het een hoge weerstand tegen impact.

Bekijk onze website, of die van onze verdelers voor meer informatie over Gama Duo:
https://www.finsa.com/nl/fg/duo

Bekijk hier de eigenschappen van Superpan:
https://superpan.finsa.com/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details