NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Compacte stofzuigers, grootse prestaties

Compacte stofzuigers, grootse prestaties

Speciaal voor mobiel gebruik brengt Festool met de CT MINI en de CT MIDI nieuwe compacte stofzuigers op de markt en breidt zijn uitgebreide assortiment aan stofzuigers uit met drie bijzonder handige en slimme hulpmiddelen voor een propere bouwplaats. 

De afzuiging van stof bij het werk is heel belangrijk. Voor de bescherming van de gezondheid en voor een positieve indruk bij de klant. Bovendien is een vrij zicht op het werkblad cruciaal voor de nauwkeurigheid van de resultaten. “Maar op moderne bouwplaatsen spelen ook mobiliteit en flexibiliteit een steeds belangrijkere rol. Onze nieuwe compacte stofzuigers CT MINI en CT MIDI zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele toepassingen. Dankzij hun compacte afmetingen en geringe gewicht zijn zij ideale begeleiders bij alle montage-, inbouw- en renovatiewerkzaamheden”, zegt Andreas Buck, productmanager voor mobiele stofzuigers bij Festool. 

Compacte stofzuigers

Bovendien vinden beide compacte allrounders in elk voertuig een plek, en dankzij hun compacte afmetingen en gering gewicht zijn ze bijzonder gemakkelijk te transporteren. Met een reeks doordachte vernieuwingen is stofvrij werken eenvoudiger en comfortabeler dan ooit.

Gering gewicht, compacte afmetingen en innovatieve details
De nieuwe compacte stofzuigers CT MINI en MIDI overtuigen met talloze praktische details en functies. De nieuwe CT MIDI voor de stofklassen L en M heeft een reservoir van 15 liter. Het is de meest compacte stofzuiger voor schadelijke stoffen van stofklasse M. De nog compactere CT MINI beschikt over een reservoir van 10 liter voor het gebruik met stoffen van stofklasse L. 

De intuïtieve touchbediening, gladde stofzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en werkmateriaal maken de compacte stofzuigers ideaal voor dagelijks gebruik. Je bedient de toestellen eenvoudig – ook met handschoenen of bij verontreiniging. Zoals gebruikelijk beschikken de nieuwe compacte stofzuigers over de SYSTAINER T-LOC-koppeling. Hiermee kunnen SYSTAINERS heel gemakkelijk gekoppeld en veilig getransporteerd worden. Heel praktisch is ook de nieuwe kabelopwikkeling met inklapmechanisme. Hiermee kan de kabel eenvoudig met enkele handgrepen opgewikkeld en vlot opgeborgen worden. 

Beide modellen schitteren met hun intuïtieve touchbediening, gladde stofzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en werkmateriaal.

Extra functie
En dan zijn er nog de extra’s, zoals de handmatige reiniging en de eenvoudige wisseling van buiten van het standaardfilter voor duurzaam en gezond werken. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth® technologie start de mobiele stofzuiger via Bluetooth® accupacks of de afstandsbediening automatisch. Door de handmatige reiniging van het standaardfilter en de filterzak geniet je van een constant hoog zuigvermogen en neemt de vullingsgraad aanzienlijk toe. Praktisch detail: met behulp van de automatische zuigslangherkenning stelt de CTM MIDI zich automatisch in op de juiste diameter van de stofzuigslang. De grote wielen met robuuste stalen as zorgen voor maximale bewegingsvrijheid bij de dagelijkse werkzaamheden. 

Meer informatie: www.festool.be/stofvrij   

Compacte stofzuigers

Compacte stofzuigers

Het standaardfilter kan met één handgreep van buiten worden gewisseld.

Compacte stofzuigers

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details