NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bijlard International stelt drie nieuwe producten voor!

Bijlard International stelt drie nieuwe producten voor!

Met de introductie van de PVC-lijm Floor, de revolutionaire MS2K FLOOR en de Sqraper A3 heeft de Zoetermeerse producent voor lijmen en kitten heel wat nieuws om te laten zien op de Interieur Collectie Dagen 2019 in Gorinchem.

De MS2K FLOOR, het groene en duurzame alternatief voor PU-lijmen. Niet alleen is de lijm veel sneller droog maar is ook de vernetting beter waardoor de lijm tot twee keer sterker is dan een 1-komponent MS-lijm! Door zijn snelle doorharding wordt doorzweten in het hout tot een minimum beperkt.

De PVC-lijm FLOOR is niet alleen voor de parketbranche maar ook voor de woninginrichtingsbranche een zeer interessant product. De lijm wordt wit opgezet en droogt na 20 tot 40 minuten transparant op. Het is dus eenvoudig te zien wanneer de stroken aangebracht kunnen worden. Kortom, makkelijk smeerbaar en een hoge tack is het een heerlijk product om mee te werken.

Tijdens de beursperiode heeft het bedrijf een introductie-aanbieding: bij aankoop van min. 50 kg PVC-lijm ontvangt men de (ook al nieuwe!) Sqraper ® A3. Deze Sqraper is speciaal ontwikkeld voor de PVC-lijm FLOOR maar kan ook uitstekend worden gebruikt voor het opbrengen van contactlijmen. Door zijn unieke ontwerp maakt u elke emmer tot de laatste druppel leeg. Door zijn robuuste uiterlijk gaat hij lang mee, is braamvrij en makkelijk schoon te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details