NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Afstandschroef met traploze stelmogelijkheid
Met de FAFS Stelschroeven heeft de producent van bevestigingssystemen een nieuwe oplossing voor het traploos stellen van houtconstructies of kozijnen.

Afstandschroef met traploze stelmogelijkheid

De specialisten van fischer zijn probleemoplossers en dat zijn hun producten ook. Met de FAFS Stelschroeven heeft de producent van bevestigingssystemen een nieuwe oplossing voor het traploos stellen van houtconstructies of kozijnen. De speciale lange kroonbit draait de schroef door het aanbouwdeel, tot dat gelijk ligt met het oppervlak. Na het verwijderen van de kroon kan het aanbouwdeel worden gesteld door de schroef verder in of uit te draaien.

De nieuwe stelschroef is ideaal voor het bevestigen en stellen van rachelwerk.

De nieuwe stelschroef is ideaal voor het bevestigen en stellen van kozijnen en rachelwerk op houten ondergronden. In metselwerk of beton gebruik je de FAFS in combinatie met een DuoPower 6×50. Tijdens het ontwikkelingsproces had fischer aandacht voor praktische details die het verschil maken voor de dagelijkse schrijnwerkactiviteiten. Zo draait de clip niet mee tijdens het stellen. De schroefkop behoudt zijn positie in het aanbouwdeel en verzonken montage is gegarandeerd. 

Je kan tijdens het stellen alles nauwkeurig uitlijnen en de PowerFast II – de Spaanplaatschroef van fischer – grijpt zeer snel aan in hout, wat de verwerkingssnelheid ten goede komt. Niet enkel montage is trouwens snel en eenvoudig. De FAFS Stelschroeven vergemakkelijken ook demontage, doordat de schroefdraad op de clip toelaat het aanbouwdeel los te schroeven.

In metselwerk of beton gebruik je de FAFS in combinatie met een DuoPower 6×50.

Ruime toepassingsmogelijkheden

Als het gaat om bevestigingssystemen van kunststof, metaal of chemische bevestigingsmiddelen, vertrouwen professionals over de hele wereld op de innovatieve producten, systemen en diensten van fischer. En dat hoeft niet te verbazen, als je hun innovaties in de gaten houdt, zoals de FAFS Stelschroeven. Het doordachte principe van de afstandschroeven en de complementaire materialen maken deze geschikt voor een brede waaier aan toepassingen. 

Voor plaatmaterialen met een dikte van 30 millimeter of meer, of voor toepassing in hardhout, boor je het best 6 millimeter voor. Dat geldt ook voor montage dichtbij een rand. Voor toepassing volgens goedkeuring moet je de specificaties van ETA-19/0175 in acht nemen. 

Met de speciale FAFS-adapter monteer (en demonteer) je de stelschroef eenvoudig.

Door de compatibiliteit met tal van ondergronden, de nauwkeurige uitlijning en de verzonken montage zonder uitstekende delen, kan FAFS je bij diverse aspecten van een project van dienst zijn. Van kozijnmontage en het uitrachelen van plafonds tot het bevestigen van achterconstructies voor voorzetwanden.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details