NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Woodwize optimaliseert je organisatie met de Competentiecheck
Met de Competentiecheck heb je een werkbaar instrument om constructief en duurzaam de krachten van de medewerkers in je bedrijf te versterken.

Woodwize optimaliseert je organisatie met de Competentiecheck

Overweeg je nieuwe medewerkers aan te nemen en wil je de juiste profielen aantrekken? Of wil je een zicht krijgen op de competenties van je team? Misschien loop je vast bij het opstellen van een opleidingsplan of het voeren van functioneringsgesprekken. Dan is de Competentiecheck iets voor jou. Woodwize ondersteunt je met advies en werkt samen met jou een plan van aanpak uit op maat van je bedrijf. Zo ga je een veelbelovende toekomst tegemoet.

Woodwize, het sectorale kennis- en opleidingscentrum en preventie-instituut voor de houtsectoren, gaat samen met zijn partners na hoe bedrijven ervoor staan op het vlak van een duurzaam en kwalitatief personeelsbeleid. Met de Competentiecheck toont Woodwize waar het potentieel zit in je bedrijf en hoe je het opkrikt. Want competenties zijn de bouwstenen van een beloftevolle toekomst. De experten staan klaar met advies en werken een plan van aanpak uit op maat van de noden en ambities van elk bedrijf.

Laat je bedrijf bloeien met de Competentiecheck

Via een vragenlijst en een verkennend gesprek wordt je huidige personeelsbeleid in kaart gebracht, van rekrutering en opleiding tot uitstroom. Met die info wordt er dieper ingegaan op de ontwikkeling van talent in je onderneming. Daarna bespreken de experten de resultaten en worden ambities, doelen en prioriteiten opgesteld voor de begeleiding op maat. Van juiste profielen aantrekken bij het aanwerven van nieuwe medewerkers tot het in kaart brengen van de competenties van je personeel en van het opstellen van een opleidingsplan tot het verbeteren van het leren op de werkvloer. Met de Competentiecheck kan je meteen concreet aan de slag.

De huidige processen ondergaan een diepgaande analyse en worden waar nodig bijgestuurd. Nieuwe processen en ideeën worden uitgewerkt tot een plan van aanpak dat je meteen in de praktijk kunt brengen. Voorbeelden zijn onder andere competentieontwikkeling, rekrutering en onboarding, en leren op de werkvloer.

Zelf aan zet

Via de Competentiecheck heb je als bedrijf een werkbaar instrument in handen die je zelf kan uitrollen. Zo ontplooi je constructief en duurzaam de krachten van de medewerkers binnen jouw bedrijf. Wie dat nodig heeft, kan gaandeweg nog steeds op Woodwize rekenen voor extra opvolging en bijstand met ervaring en kennis. Met de Competentiecheck bereid je jezelf en je medewerkers voor op een veelbelovende toekomst waarin je nog meer potentieel uit je bedrijf haalt.

Alle voordelen op een rijtje

Via Woodwize doe je een Competentiecheck helemaal gericht op de houtsector. Met het instrument worden de competenties en behoeften van je bedrijf grondig in kaart gebracht waarna je een concreet plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan. Zo versterk je niet alleen je personeelsbeleid, maar ook de expertise en het welbevinden van je personeel. Dat leidt dan weer tot meer tevreden klanten. Bovendien is de begeleiding bij de Competentiecheck door Woodwize gratis voor kmo’s. De actie is geldig onder voorwaarden, dus informeer je vooraf bij je sectororganisatie.

Bereid je bedrijf voor op succes met de Competentiecheck. Ontdek, plan en groei met deze gratis begeleiding van Woodwize. Doe de check en optimaliseer je organisatie voor een veelbelovende toekomst.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details