NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Waarom een kamersteiger zo handig is

Waarom een kamersteiger zo handig is

De woonkamer en de keuken, en eigenlijk ook de gang en de hal, zijn toe aan een opfrisbeurt. De verf op de muren en de plafonds hebben hun beste tijd gehad. Het huis van je ouders in het mooie landelijke dorpje aan de rivier moet echt even onder handen genomen worden.

Gerommel en gestommel met wankele laddertjes en oude trapjes willen we niet in deze snelle en efficiënte tijd. Dat hoeft ook niet meer. Een aluminium steiger is een must. Een professionele rolsteiger die een man in zijn eentje kan opbouwen en kan verplaatsen. Die stevig staat en stevig blijft staan. Bij een goed bedrijf kun je tegenwoordig online een aluminium kamersteiger kopen en ook op relatief kleine hoogte stevig in je schoenen blijven staan.

Binnen

De kamersteiger is gemaakt voor gebruik binnenshuis. Deze steiger die voor binnen bedoeld is heeft gewone zwenkwielen, zodat hij gemakkelijk verplaatst kan worden. De wielen dienen op een vlakke ondergrond te staan, maar wat natuurlijk binnenshuis altijd het geval is. Een kamersteiger is snel opgebouwd en kan door één persoon gerealiseerd worden. Dit omdat hij al redelijk kant-en-klaar is en eenvoudige rolsteiger onderdelen heeft.

Veiligheid

Voor kleinere projecten, zoals het schilderen van muur en plafond, zijn kamersteigers bij uitstek geschikt. Het is steiger materiaal van de bovenste plank. Alle steiger onderdelen netjes bij elkaar zodat snel en handig de steiger voor in de kamer of de gang kan worden opgebouwd. Voor het veilig en in alle rust opnieuw schuren en schilderen van zich op hoogte bevindend houtwerk. In oudere huizen met hoge kamers is het een uitkomst. Met een normale huishoudtrap is veiligheid niet gewaarborgd en bovendien is het niet lekker werken op zo’n wankele trap. En de moeilijke hoogste plekken kunnen nog niet goed bereikt worden. Met een kamersteiger daarentegen wel. Makkelijk verrijdbaar zodat in een mum van tijd de werkplek is verplaatst  naar de ruime hal. Dan naar de gang waar het plafond onder handen moet worden genomen en als laatste de keuken. De kamersteiger past door de  deuropeningen en gaat zelfs makkelijk langs het smalle trappetje van de gang naar de keuken. Het is zo heerlijk werken met een goede kamersteiger!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details