NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Verwerking REVEGO nog eenvoudiger
De constructie wordt volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets.

Verwerking REVEGO nog eenvoudiger

Op de aankomende Interzum wordt REVEGO een van de hoofdtopics voor Blum. Hun gloednieuwe pocketsysteem is klaar om de interieurmarkt te veroveren en (letterlijk) nieuwe deuren te openen op het vlak van flexibel ruimtegebruik. Van Hoecke, al jaren verdeler van het Oostenrijkse merk, is helemaal klaar voor het verdelen van REVEGO in de Benelux-markt en voegt er naar goede gewoonte nog een aantal extra services voor zijn klanten aan toe. 

Technisch vernuft met designmogelijkheden

Door het grote gebruiksgemak van REVEGO, zal je helemaal niet merken hoeveel complexiteit er achter deze innovatieve vouwschuifdeur schuilgaat. Een lichte aanraking volstaat om de deur te openen en ze volledig in de pockets te laten verdwijnen. Om ze nadien terug te sluiten, hoeft de gebruiker alleen maar op de deur te duwen om ze uit de pocket te halen. Vervolgens schuift ze terug naar gesloten toestand om het geheel op een elegante wijze opnieuw af te sluiten. De constructie wordt volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets. Zo behou je, op het vlak van design, de volledige vrijheid voor je ontwerpen.

Als je wil, krijg je ook de houten onderdelen, zoals de pockets en eventueel de fronten, volledig op maat in de kleur, plaatmateriaal en met alle boringen al voorzien.

Voorgemonteerde service 

Van Hoecke voegt aan REVEGO een aantal verschillende servicelevels toe die het ontwerp, de verwerking en de montage nog eenvoudiger maken. Om te beginnen kan je REVEGO met de Blum Productconfigurator heel precies inplannen zodat je meteen alle boorbeelden, onderdelenlijsten, … ter beschikking hebt. Maar Van Hoecke gaat nog een stap verder. Vanuit die Productconfigurator stuur je je bestelling ook rechtstreeks door naar de Van Hoecke-webshop. Zo ben je zeker dat de juiste onderdelen voor je ontwerp geleverd worden.

Bovendien kies je zelf naar wens tussen drie servicelevels. Je kan alle beslagproducten in losse onderdelen laten leveren of ervoor kiezen om de metalen onderdelen al op de juiste maatvoering te laten inkorten. Of je gaat nog een stapje verder en bestelt meteen alles volledig op maat. In dat geval krijg je ook de houten onderdelen, zoals de pockets en eventueel de fronten, volledig op maat in de kleur, plaatmateriaal en met alle boringen al voorzien. Op die manier heb je meteen alles bij de hand voor een vlotte installatie van de gloednieuwe REVEGO.   

Vanuit de Productconfigurator stuur je je bestelling rechtstreeks door naar de Van Hoecke-webshop.

Succesverhaal van een Belgisch familiebedrijf

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerde Van Hoecke met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt het bedrijf onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het al uit naar verschillende landen binnen en buiten de EU. Dankzij de inzet van meer dan 360 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details