Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Veel highlights uit Sint-Niklaas op de beurs

Een goed beeld van de REVEGO. (Beeld: Kuhnle&&Knoedler)

Tekst | Jerry Helmers / Van Hoecke

Beeld | Van Hoecke

30 oktober 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Van klapdeuren en scharnieren tot aan de ladesystemen

Dat Van Hoecke heel wat in petto heeft, blijkt meteen als je hun highlights bekijkt. Er valt van alles te ontdekken, zowel bij de klapdeuren, de scharnieren als bij de ladesystemen. Daarnaast kan het ambitieuze bedrijf uit Sint-Niklaas met heel veel trots voor het eerst in Nederland de REVEGO voorstellen, het gloednieuwe vouwschuifdeursysteem van Blum. Het zal een bezoekje waard zijn aan de inspiratiezone van Van Hoecke op de HoutPro+.

Een van de blikvangers, de REVEGO, kan worden gezien als de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. Het nieuwe vouwschuifdeursysteem maakt het namelijk mogelijk om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Orgalux is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen. (Beeld: Juan Wyns)

Vernieuwende boxsystemen

Blum is al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegen ze een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Maar ook voor LEGRABOX worden de designmogelijkheden uitgebreid met nieuwe kleuren, structuren en bedrukkingen.

Naast een uitgebreid productgamma, staat Blum al jaren garant voor slimme ideeën en praktische oplossingen voor alle woonruimtes. Het valt allemaal te ontdekken in hun inspiratiezone op HoutPro+.

TA’OR BOX: hout, maar dan hightech

Met respect voor traditie geven we hout zowel qua design, technologie als productie een eigentijdse interpretatie. Zo kunnen we onze hoge kwaliteitsnormen garanderen en tegemoetkomen aan de actuele wensen van de klanten. Met TA’OR BOX heb je de perfecte oplossing voor ieder project! De grootste innovatie voor TA’OR BOX is de hoogteverstelling die geïntegreerd wordt in de ladezijkant. Die zal toelaten om met TA’OR BOX ook de buitenkant van het meubel tot in de puntjes af te werken via een heel precieze en traploze instelling. Zo creëer je een perfect frontvoegbeeld. 

Ruimte optimaal benutten met Van Hoecke. (Beeld: Juan Wyns)

Orgalux: slimme bestelmethodes voor de handige lade-indelingen 

Orgalux is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte. Ze zijn volledig aanpasbaar aan jouw gewoontes en noden wat ze flexibel inzetbaar maakt. Diezelfde flexibiliteit is ook terug te vinden in de bestelmethodes. Want of je nu kiest voor een standaarduitrusting via een basispakket, de passende lade-indelingen mee bestelt bij de voorgemonteerde lades of je klant de mogelijkheid geeft om met de handige Orgalux-app achteraf nog (extra) indelingen te bestellen, je rekent steeds op de vertrouwde kwaliteit en het gebruiksgemak van Orgalux.

Genoeg ruimte met de Merivobox.

OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met Orgalux een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Hal 6 – STAND 6322    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details