NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Trends, kwaliteit en optimalisatie
De YouK wandrekken van Kesseböhmer bieden heel wat opslagmogelijkheden in een aantrekkelijk design.

Trends, kwaliteit en optimalisatie

Van Opstal is een trouwe aanwezige op Prowood in Gent. Elke drie jaar grijpt de Belgische verdeler van meubelbeslag en meubelaccessoires de beurs aan om de vernieuwde catalogus vol recente producten voor te stelen. Ook dit jaar.

“Na de voorbije periode zal het extra veel deugd doen om iedereen terug samen te zien”, zegt Sophie Werbrouck, Purchasing Manager bij Van Opstal. “Traditioneel stellen we tijdens de beurs onze nieuwe catalogus voor. Dit jaar omvat die vooral een volledige optimalisatie van ons bestaande gamma.”

Zo zette Van Opstal onder meer verder in op trendkleur zwart, met extra aandacht voor de kwaliteit van het lakwerk en van het beslag. Voorbeeld daarvan: het zwarte schuifdeurbeslag Terra Top Line, geschikt voor deuren van 18 millimeter dik en met een maximum afmeting van 260 centimeter hoogte en 150 centimeter breedte. Optioneel met gedempte bovenwielen. Ook de Gola greepprofielen zijn beschikbaar in zwart, wit, zilver en antraciet, met bijhorende eindkappen en hoekverbinders. Ook de K-Line Side van Kesseböhmer staat in de catalogus, een bezemkastinrichting in antraciet. Op twee verticale profielen bevestig je probleemloos handige korven voor poetsmiddelen, opbergdozen, keukenrolhouders, haaklijsten, enzovoort.

De Unica opbouwspots zijn handige ledlichten met middenin een stopcontact of USB-poort.

Compacter en digitaler

Ook het compacter wonen is zo’n trend. Van Opstal stelt hier de YouK wandrekken van Kesseböhmer voor. Je kan er kleerkastbuizen, hakenlijsten, schoenrekken, parapluhouders en zelfs werkbladen en uittrektafels op monteren. Ze bieden heel wat opslagruimte in een knap design. 

Tot slot zijn er de digitale trends. Alles is verbonden met elkaar en met het internet. “Maar het belangrijkste is dat we vooral meer stopcontacten nodig hebben. De handige Unica opbouwspots in inoxlook en matzwart bieden daar een antwoord op. Het is een ledspot met een geïntegreerde schakelaar en dimmer en middenin een stopcontact of USB-poort. Zeer handig in bijvoorbeeld keukens of dressings”, zegt Sophie nog. “Je merkt, we hebben niet stilgezeten. Kom ons dus gerust een bezoekje brengen op stand 2311 in Hal 2 van Prowood.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details