NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Topproducten in de schijnwerper
Fix ALL® is een gamma van multifunctionele producten, dus geschikt voor lijmen en kitten, binnen en buiten, op alle ondergronden.

Topproducten in de schijnwerper

Voegen als een echte professional

Soudal is de grootste onafhankelijke producent van afdichtingsmiddelen, lijmen en PU-schuimproducten voor specialisten en particuliere gebruikers in Europa. Dit 100 procent Belgische familiebedrijf telt ondertussen meer dan 4.000 werknemers en 24 productievestigingen op vijf continenten. Uitgebreide investeringen in R&D, gecombineerd met een langetermijnvisie op innovatie en aanpassing aan lokale markteisen, vormen de basis voor de uitzonderlijke prestaties van het bedrijf. Verleden jaar startten ze nog een spraakmakend wieleravontuur, door een sponsorshipdeal te tekenen met het overbekende Quick-Step van Patrick Lefevre. En natuurlijk zal ook Soudal aanwezig zijn op de komende editie van Batibouw.

Gert Huygaerts, Exhibition Manager Soudal: “Tijdens de grootste bouwbeurs van het land zal er op onze stand heel wat te doen zijn rond het wielerteam, maar we zullen ook enkele van onze sterkste producten in de schijnwerper plaatsen. Onder andere onze EASY sanitaire silicone. Deze sanitaire voegkit, makkelijk aan te brengen en af te strijken, hebben we speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen in een sanitaire of vochtige omgeving. Enkele belangrijke eigenschappen van deze afdichtingskit zijn de blijvende elasticiteit na uitharding, het is zeer makkelijk aan te brengen en af te werken, ook is het overschilderbaar na uitharding en biedt een zeer goede hechting op vele poreuze materialen, hard pvc en aluminium. EASY heeft ook het EC-1 Plus-label en is dus zeer emissiearm.”

Spuitbaar isolatieschuim

Het spuitbaar isolatieschuim van Soudal is een unieke formule die verspoten kan worden op afstand met een innovatieve sproeikop. Hierdoor kunnen objecten en bouwmaterialen die vaak lastig in te pakken zijn met standaard isolatieplaten en -materialen ook worden geïsoleerd. Geschikt voor gebruik met een standaard pistool. Bovendien is het product niet giftig en volledig isocyanaatvrij. Dit schuim kan gebruikt worden voor het isoleren van horizontale en verticale toepassingen, oneven en onregelmatige, moeilijk bereikbare ondergronden bijvoorbeeld leidingen, buizen en balken, en is ideaal voor kleine openingen.

Montage- en voegkit in één

Gert Huygaerts: “Uiteraard kunnen onze overbekende Fix ALL®-producten niet ontbreken. Ze bestaan per slot van rekening al 25 jaar, waardoor we een van de pioniers waren op gebied van hybride polymeren. Het was toen, en ook nu nog altijd, een gamma van multifunctionele producten, dus geschikt voor lijmen en kitten, binnen en buiten, op alle ondergronden. Met andere woorden een echte alleskunner. Intussen zijn er vijf verschillende varianten Fix ALL® ontwikkeld met elk hun eigen specifieke kenmerk. Verwacht op Batibouw uitgebreide demo’s, die de veelzijdigheid van deze producten in de kijker zetten.”

Tijdens Batibouw, op de stand van Soudal, maakt iedereen kans op een gesigneerd shirt of tickets voor een race van Soudal Quick-Step’.

Gesigneerd shirt

Over de sponsordeal met Soudal zei Quick-Step Alpha Vinyl Team CEO Patrick Lefevere: “We zijn verheugd om Soudal te verwelkomen in de ploeg. Hun partnerschap met ons biedt de ploeg stabiliteit voor meerdere jaren. Het stelt ons in staat om samen met Quick-Step te werken aan enkele langetermijnprojecten en gemeenschappelijke doelen die we allemaal willen bereiken.”

Dirk Coorevits, CEO van Soudal: “Veel van de waarden waar we als bedrijf voor staan, vinden we terug in het wielrennen in het algemeen en deze wielerploeg in het bijzonder. Denk hierbij aan ambitie, doorzettingsvermogen, sterke Vlaamse roots en een succesvol Belgisch ‘exportproduct’ zijn. Maar ook de referentie zijn in onze sector en sterk leiderschap in combinatie met de beste mensen op alle posities.”

“Op Batibouw zullen we een actie rond het team organiseren voor onze bezoekers, waar ze met twee levensgrote prints van Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe een selfie kunnen maken. Iedereen maakt bovendien kans op een gesigneerd shirt of tickets voor een race van Soudal Quick-Step”, besluit Gert Huygaerts.

Soudal op Batibouw: standnummer 5428 in hal 5.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details