NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
terrafina® lounge SUPERSIZE – Design in een nieuwe dimensie

terrafina® lounge SUPERSIZE – Design in een nieuwe dimensie

terrafina® lounge SUPERSIZE is de grootformaat WPC voor nieuwe sensaties op het terras. Laat u verleiden door de illustraties in de brochure in bijlage

terrafina® lounge : exclusief design en topfunctionaliteit ! Met de nieuwe SUPERSIZE-productlijn combineert terrafina® lounge het esthetische aspect van hout met het populaire tegelformaat. De volledige LIGNOGUARD-coating maakt het product zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Terrafina® lounge SUPERSIZE is uiterst geschikt voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen.

Met zijn indrukwekkende afmetingen en minimalistische vormgeving creëert SUPERSIZE een bijzondere sfeer, die wordt versterkt door de grote verscheidenheid aan aantrekkelijke installatiepatronen. (halve bakstenen units, opgesteld, schuin). (kruisverband, halfverband, klezorenverband,…)

Op basis van ons terrafina® systeem kan dit product worden gecombineerd met het gehele terrafina® productassortiment Massiv lounge (breedte 146 mm) en Massiv lounge XL (breedte 196 mm).

SUPERSIZE opent nieuwe horizonten in terrasdesign door het toevoegen van een persoonlijk tintje.

Met respect voor het milieu : Een duurzame en milieuvriendelijke productie is voor ons een absolute prioriteit. Onze producten zijn gemaakt van het 100% recycleerbare materiaal LIGNODUR – voor een optimale CO2-balans. Ze zijn duurzaam en dus milieuvriendelijk. We verwerken geen tropische houtsoorten. Onze grondstoffen zijn PEFC-gecertificeerd.

De terrafina® lounge SUPERSIZE producten zullen vanaf 1 januari 2021 beschikbaar zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details