Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

terrafina® lounge SUPERSIZE – Design in een nieuwe dimensie

Terrafina_Hennesee_8 kopiëren

19 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

terrafina® lounge SUPERSIZE is de grootformaat WPC voor nieuwe sensaties op het terras. Laat u verleiden door de illustraties in de brochure in bijlage

terrafina® lounge : exclusief design en topfunctionaliteit ! Met de nieuwe SUPERSIZE-productlijn combineert terrafina® lounge het esthetische aspect van hout met het populaire tegelformaat. De volledige LIGNOGUARD-coating maakt het product zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Terrafina® lounge SUPERSIZE is uiterst geschikt voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen.

Met zijn indrukwekkende afmetingen en minimalistische vormgeving creëert SUPERSIZE een bijzondere sfeer, die wordt versterkt door de grote verscheidenheid aan aantrekkelijke installatiepatronen. (halve bakstenen units, opgesteld, schuin). (kruisverband, halfverband, klezorenverband,…)

Op basis van ons terrafina® systeem kan dit product worden gecombineerd met het gehele terrafina® productassortiment Massiv lounge (breedte 146 mm) en Massiv lounge XL (breedte 196 mm).

SUPERSIZE opent nieuwe horizonten in terrasdesign door het toevoegen van een persoonlijk tintje.

Met respect voor het milieu : Een duurzame en milieuvriendelijke productie is voor ons een absolute prioriteit. Onze producten zijn gemaakt van het 100% recycleerbare materiaal LIGNODUR – voor een optimale CO2-balans. Ze zijn duurzaam en dus milieuvriendelijk. We verwerken geen tropische houtsoorten. Onze grondstoffen zijn PEFC-gecertificeerd.

De terrafina® lounge SUPERSIZE producten zullen vanaf 1 januari 2021 beschikbaar zijn.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details