NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Ronny Nemegeer versterkt Typhoon in de houtsector!

Ronny Nemegeer versterkt Typhoon in de houtsector!

Ronny Nemegeer heeft reeds de nodige ervaring en een succesvol traject afgelegd in de markt van industriële stofafzuiging. Meer zelfs met meer dan 35 jaar ervaring is Ronny Nemegeer een begrip in de hout- en interieurbedrijven. Begin dit jaar ging hij dan ook de nieuwe uitdaging aan als sales manager hout bij Typhoon.

Ronny Nemegeer voelt zich alvast thuis bij Typhoon: “Terecht komen in een omgeving van expertise en een ijzersterk productgamma heeft zo zijn voordelen. Eveneens is een grote troef dat Typhoon ook alle ontwikkeling en productie in eigen beheer heeft. Bij Typhoon kunnen we volledige turn-key projecten aanbieden zowel geschikt voor kleinere bedrijven als voor de grotere bedrijven. Eveneens sta ik volledig achter de eigenschappen die Typhoon hoog in het vaandel draagt: kwaliteit, bedrijfszekerheid en een goede service.”

Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder bij Typhoon beaamt dat het gevoel meteen goed zat: “Ronny ken ik al jaren, om na al die tijd te kunnen samenwerken is een echt plezier. Gezien zijn ervaring en netwerk in de houtwereld krijgt Ronny ons volledige vertrouwen binnen onze organisatie.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details