Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Ronny Nemegeer versterkt Typhoon in de houtsector!

ronny_low

28 april 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Ronny Nemegeer heeft reeds de nodige ervaring en een succesvol traject afgelegd in de markt van industriële stofafzuiging. Meer zelfs met meer dan 35 jaar ervaring is Ronny Nemegeer een begrip in de hout- en interieurbedrijven. Begin dit jaar ging hij dan ook de nieuwe uitdaging aan als sales manager hout bij Typhoon.

Ronny Nemegeer voelt zich alvast thuis bij Typhoon: “Terecht komen in een omgeving van expertise en een ijzersterk productgamma heeft zo zijn voordelen. Eveneens is een grote troef dat Typhoon ook alle ontwikkeling en productie in eigen beheer heeft. Bij Typhoon kunnen we volledige turn-key projecten aanbieden zowel geschikt voor kleinere bedrijven als voor de grotere bedrijven. Eveneens sta ik volledig achter de eigenschappen die Typhoon hoog in het vaandel draagt: kwaliteit, bedrijfszekerheid en een goede service.”

Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder bij Typhoon beaamt dat het gevoel meteen goed zat: “Ronny ken ik al jaren, om na al die tijd te kunnen samenwerken is een echt plezier. Gezien zijn ervaring en netwerk in de houtwereld krijgt Ronny ons volledige vertrouwen binnen onze organisatie.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details