Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Houtbewerking

Robaco – Vaste meerwaarde voor uw hout

Met ‘Autonet’ biedt Mirka een uniek fijn schuurmateriaal dat geschikt is voor alle ondergronden.

Tekst | Els Jonckheere

Beeld | Robaco

16 juli 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Tenzij je kiest voor een oplossing die toelaat om stofvrij te werken. Het Finse Mirka is een van de weinige producenten die deze ambitie kan waarmaken. En dit ook nog eens combineert met gebruiksgemak en een excellent eindresultaat. Niet verwonderlijk dus dat Robaco precies dit merk naar voor schuift in zijn totaalaanbod voor de houtverwerkende industrie. 

Al decennia lang is Robaco de leverancier bij uitstek van de houtverwerkende industrie. Het aanbod is dan ook kwalitatief, uitgebreid en precies op maat van de klant gesneden. “Vakmensen vinden bij ons alles wat ze nodig hebben om hoogwaardige creaties te realiseren”, aldus gedelegeerd bestuurder Bruno Vermote. “Onze missie bestaat erin het productieproces van de klanten te optimaliseren door middel van innovatieve producten die ecologisch, duurzaam en kwalitatief werken mogelijk maken. Ons gamma omvat onder meer lijmen en lijmapparatuur, kantenbanden, snijgereedschappen, drevels, kunststof plinten, reinigers, scheidings- en glijmiddelen. Ook schuurmiddelen ontbreken niet op het appel. Van kleine schuurbandjes of -schijfjes tot grote breedbanden voor industriële toepassingen: Robaco zorgt voor de oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding.”

De schuurmachines kunnen worden gecombineerd met een elektrische stofzuiger die bijna alle geproduceerde stof wegneemt.

In het gamma schuurmiddelen kreeg Mirka de hoofdrol toebedeeld. “Van meet af aan waren we overtuigd dat deze Finse producent tot de wereldtop behoort”, aldus Bruno Vermote. “Met ‘Autonet’ biedt het bedrijf een uniek fijn schuurmateriaal dat geschikt is voor alle ondergronden, zoals gyproc, corian, hout en zelfs kunststoffen. Het bestaat uit polyamide draadjes waar de korrel op is  aangebracht. Dankzij deze structuur gaat het schuurmateriaal veel langer mee dan andere soorten. Een andere troef is dat Mirka een enorm brede waaier van schuurmachines aanbiedt. De handschuurtoestellen kenmerken zich door hun ergonomisch karakter. Door het ontbreken van koolborstels garandeert de producent immers een trillingsvrije werking. Als kers op de taart kunnen de toestellen worden gecombineerd met een unieke elektrische stofzuiger die bijna alle geproduceerde stof wegneemt.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details