NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Design van wereldformaat in all-you-can-eatrestaurant Lucky Apple

Design van wereldformaat in all-you-can-eatrestaurant Lucky Apple

‘Lucky I’m here!’ staat in grote, elegante letters te lezen in de lobby van wereldkeukenrestaurant Lucky Apple in het Nederlandse Waalwijk. En dat is niet gelogen! Met zijn unieke ronde vorm en stijlvolle interieur weet dit restaurant zowel foodies als designliefhebbers te bekoren. Eén blik op de schitterende hoge plafonds en prachtige IVC-vloeren en je bent verkocht!

Mis nooit de nieuwste IVC-projecten.

Niet zomaar een buffetrestaurant

Bij Lucky Apple vind je een ruime keuze aan heerlijke gerechten uit de hele wereld, allemaal vers bereid, op maat van de 90 meter lange buffettoog van het restaurant. Het all-inrestaurant telt twee verdiepingen en biedt plaats aan 400 gasten, in totaal goed voor 1800 m² food sharing en live cookingsessies. Een ambitieuze ruimte om in te richten en aan te kleden, maar Art 2 Go Interior Projects ging de uitdaging graag aan. Als afwerking kozen ze voor een combinatie van LVT en tapijttegels van IVC.

Een uitnodigende sfeer

Het unieke karakter van het gebouw inspireerde de designers van Art 2 Go om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het resultaat? Een excentriek design dat perfect aansluit bij de kosmopolitische uitstraling van het restaurant. Elke ruimte heeft een eigen IVC-vloerontwerp, maar de gebruikte materialen en kleuren geven het geheel een stijlvolle look-and-feel. Voor de inkom koos het designteam een adembenemend Shades 62220-parketdessin uit de Moduleo 55 Expressive LVT-collectie. Een warme en uitnodigende keuze, boordevol ‘good vibes’.

Majestueus dineren

In het ronde eetgedeelte zorgen de rijke texturen van Mystical 71857en het gespikkelde dessin van Ceppo 46151, beide uit de Moduleo 55 Expressive LVT-collectie, voor een perfect samenspel. De natuurlijke aantrekkingskracht van hout in combinatie met strandkeien en -kiezels geven de ruimte een moderne en gesofisticeerde uitstraling.

Subtiele grijstinten maken de uitnodigende sfeer compleet en passen uitstekend bij het strakke, abstracte dessin van Chrome 7992uit de Matrix 70-collectie. Het metaaleffect is dan ook onweerstaanbaar! Voor maximaal akoestisch comfort is de bovenverdieping bekleed met Metallic Path-tapijttegels.

Een stijlvolle afwerking tot in de kleinste details

Om de grootsheid van het gebouw extra te benadrukken gebruikten de ontwerpers als finishing touch een mix van blauwe en koperen accenten.

Feiten en cijfers 

 

Dit verbluffende resultaat is allerminst een toevalstreffer! IVC blinkt immers uit in uniek design. Laat je inspireren door onze ruime keuze aan tapijttegelsen stijlvolle LVT.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details