NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Optimale bescherming en duurzame behandeling van houten oppervlakken
Een duurzame en natuurlijke beschermingslaag voor onder meer houten vloeren.

Optimale bescherming en duurzame behandeling van houten oppervlakken

De fabrikant breidt het productgamma aanzienlijk uit. Voor verschillende toepassingen en voor het verzorgen en reinigen van behandelde oppervlakken.

Tekst en beeld: Osmo Holz und Colour GmbH & Co. KG

Vele jaren geleden ontwikkelde Osmo Holz und Colour GmbH & Co. KG een nieuw product in hun eigen winkel: Hardwax-Olie Original. Het product is gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen en biedt resistente bescherming voor houten vloeren en meubels binnenshuis. Het product zorgde voor een revolutie in de oppervlaktebehandeling van hout over de hele wereld. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met zowel producten voor binnen- als voor buitenshuis. Inclusief verzorgings- en reinigingsproducten voor behandelde oppervlakken.

Het succesvolle Hardwax-Oliegamma breidt gevoelig uit.

De vraag naar ecologische en gezonde behandelingsproducten is de afgelopen jaren blijven groeien. Het bijzonder uitgebreide assortiment van Osmo biedt een grote keuze aan duurzame producten. Belangrijke aspecten bij het uitbreiden van het assortiment zijn onder meer het gebruik van hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast is een grote selectie producten geschikt voor kinderspeelgoed of zelfs gecertificeerd als voedselveilig. Het behandelen van houten oppervlakken die in direct contact staan ​​met voedsel is daarom mogelijk met deze geselecteerde producten.

Het assortiment reinigings- en onderhoudsproducten is ook uitgebreid op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het Europese Ecolabel of EU Ecolabel is te vinden op verschillende producten.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details