NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Nieuwe teamleider verkoop buitendienst RIGO Verffabriek

Nieuwe teamleider verkoop buitendienst RIGO Verffabriek

Per 1 juli vervult Thomas Viellevoye de functie van Teamleider Verkoop Buitendienst binnen RIGO Verffabriek. In deze functie geeft Thomas leiding aan de technisch adviseurs en de vertegenwoordigers, zowel voor vloer als verf. Daarnaast zal hij aanspreekpunt blijven voor klanten van onze vloerproducten in het zuiden van Nederland en het noordelijk deel van België. We kijken er naar uit om met dit krachtige buitendienst team groothandels, parketteurs, schilders, interieurbouwers en eigenaren van monumenten nog beter van dienst te kunnen zijn en kennis te laten maken met onze prachtige producten.

Door heel Nederland en België is ons buitendienstteam inmiddels goed vertegenwoordigd. Op ons kaartje kun je zien wie bereikbaar is voor welk gebied. Lekker overzichtelijk! Heb je een vraag over ons assortiment of wil je technisch advies? Schroom niet om de vertegenwoordiger uit jouw gebied te bellen. Ze staan je graag te woord om samen te zorgen voor meesterwerken!

RIGO Verffabriek

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Vanaf het allereerste begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie, en een karakter van aanpakken en zeggen wat je te zeggen hebt. We streven er naar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn onze producten innovatief en gebruiken we zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Dit resulteert in de inmiddels vermaarde SKYLT-technologie, ROYL oplosmiddelvrije oliën, STEP watergedragen lakken, EKODUR professionele schildersverf, en bijvoorbeeld TOPLIN lijnolie standverf. En dat is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het maken van verf is bij ons echt mensenwerk. En daar zijn we trots op. Daarom kunnen wij zeggen: RIGO Verffabriek is een platform voor en door vakmensen. Samen realiseren we de mooiste producten. Samen maken we Meesterwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details