Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Negende editie van Bermabru Kitchen

Bermabru Kitchen 2021 solo kopiëren
De negende Bermabru Kitchen telt bijna 500 bladzijden.

Tekst | Bermabru

Beeld | Bermabru

15 juli 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De catalogus met bijna 500 bladzijden is en blijft een onmisbare tool voor de interieurbouwer in de toonzaal. De catalogus loopt over van de praktische en trendy accessoires en bevat in totaal ongeveer 3.500 artikelreferenties, steeds direct met een aanbevolen verkoopprijs. Van tal van producten bestaan bovendien ook nog eens alternatieven of maatwerkvarianten, die op vraag beschikbaar zijn.

Het vast gamma accessoires werd geüpdatet en enkele oudere referenties verdwenen. In de catalogus vind je, opgedeeld in vijftien rubrieken, alles wat je maar kan bedenken om het leven en ontspannen in huis mogelijk te maken. 

Nieuwe kleuren en producten 

Er werd veel aandacht besteed aan de integratie van producten in de trendy kleuren mat zwart en de metaalkleuren zoals brons, koper, gunmetal en zo meer. Dit in verlichting en stopcontacten, maar ook bij de spoeltafels, kranen en rugwandsystemen. Bovendien kan je nu ook rugwandpanelen in tal van verschillende decors op maat bestellen bij Bermabru, met nog steeds de mogelijkheid deze op de werf aan te passen.

Het aangenaam vertoeven in alle leefruimtes wint aan belang in het productengamma. Er werd een gamma pendellampen toegevoegd, die een aangenamere lichtspreiding geven dan bijvoorbeeld voor boven de keukeneilanden. Deze geven een aangenamere lichtspreiding dan bijvoorbeeld inbouwspots. Maar ook het gamma barkrukken, tafels en stoelen werd fel verbreed.

De opdeling in heldere rubrieken maakt de catalogus extra praktisch, zoals het gedeelte over dressinginrichting.

De bekende A-merken uit de sanitair-, electro- en accessoiremarkt mochten uiteraard weer niet ontbreken. Toch bleef er nog ruimte voldoende voor de nodig alternatieven. In deze nieuwe editie werden ook enkele nieuwe merken toegevoegd zoals de dampkappen van het Italiaanse Elica en de lavabo’s van Alape.

Tot slot wordt er, zoals steeds, aandacht geschonken aan de dressing en badkamer en vindt je op het einde van de catalogus tal van handige montage- en onderhoudstoebehoren. Door de nieuwste technologie te gebruiken bij de opmaak van deze catalogus werden alle artikels ook automatisch geüpdatet met dezelfde informatie en afbeeldingen op de webshop van Bermabru.

De nieuwe bladercatalogus is sinds eind april online beschikbaar op de website van Bermabru. Deze bladercatalogus werd ook volledig gelinkt met de artikels op de webshop. De gedrukte versie volgt eind mei.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details