NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Modulaire scheidingswandsystemen met hoogwaardige uitstraling

Modulaire scheidingswandsystemen met hoogwaardige uitstraling

Kozijndeuren zijn niet meer weg te denken uit een moderne kantooromgeving. Aanvankelijk werden ze een beetje denigrerend afgedaan als simpele bouwelementen, maar vandaag spelen ze een essentiële rol bij het inrichten van kantoren. En terecht, want ze vormen een perfecte symbiose van functionaliteit en elegantie.

G-FITTINGS heeft meer dan 20 jaar ervaring met de productie van beslag voor volledig glazen systemen en glazen deuren. De productoplossingen worden over de hele wereld gebruikt, zowel in individuele systemen als in objecttoepassingen. Het bedrijf, gevestigd in Emmerich am Rhein nabij de Nederlandse grens, biedt ook diverse kozijndeursystemen aan (modellen 6030-6033). Maar wat maakt de G-FITTINGS-systemen nu eigenlijk zo bijzonder?

Modulaire scheidingswandsystemen
De smalle, aluminium profielen dragen bij aan een discrete, stijlvolle uitstraling.

Compatibiliteit en functionaliteit
De systemen overtuigen vooral door hun moderne, elegante uitstraling en het royale gebruik van glas. Dit laatste zorgt niet alleen voor een minimalistisch ontwerp, maar ook voor veel daglicht in de kantoren. Naast het glas dragen vooral de smalle aluminium profielen bij aan een discrete, stijlvolle uitstraling. 

G-FITTINGS-Kozijndeursystemen zijn compatibel met bijna alle beslag en worden geleverd als gepreconfigureerde sets met bijpassende scharnieren en slotkasten. Op maat gemaakte profielen kunnen al na enkele dagen worden geleverd. De productoplossingen scoren niet alleen zeer hoog op het gebied van het design, maar ook qua functionaliteit. De G-FITTINGS-Kozijndeursystemen zijn een glazen wand-en-deursysteem met de grootst mogelijke functionaliteit in het hele kantoorgedeelte, inclusief alle vergaderruimtes. Een investering die tegemoet komt aan de veranderende behoeften van bedrijven.

Zuinig en eenvoudig te installeren
Andere pluspunten van deze kozijndeuren zijn de hoge graad van kostenefficiëntie en de eenvoudige montage. De eenvoudige installatie bespaart je tijd en geld. Ook het milieu werd  niet vergeten. De kozijndeursystemen zijn bijzonder milieuvriendelijk en kunnen bijdragen aan de LEED®-certificering dankzij het gebruik van zowel gerecycleerde als recyclebare materialen.

Modulaire scheidingswandsystemen
Het royale gebruik van glas zorgt voor een minimalistisch ontwerp en veel daglicht in de kantoren.

Verdere producteigenschappen:

  • Geschikt voor glasdiktes van 8-21,52 mm (ESG of VSG);
  • Hoge geluids- en geurbescherming;
  • Corrosiebestendige materialen en afdichtingen;
  • Snelle montage door droge beglazing;
  • Hoogwaardige uitstraling dankzij slanke profielen;
  • Nieuw: Deurkozijnen in antraciet design (andere RAL-kleuren op aanvraag);
  • Standaardafmetingen uit voorraad leverbaar (individuele afmetingen volgens de eisen van de klant).

Overigens: ook de liefhebbers van natuurlijke materialen vinden bij G-FITTINGS-Kozijndeursystemen hun gading, want naast glazen deuren kunnen ook houten deuren op verschillende oppervlakken worden geïnstalleerd.

Tekst: Stephanie Demasure   Beeld: G-Fittings
uitgelichte afbeelding: 
De kozijndeursystemen worden geleverd met bijpassende scharnieren en slotkasten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details