NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Leverancier die het verschil maakt
De kantenbanden van Kavec zijn maatvast en worden voorgespannen geleverd.

Leverancier die het verschil maakt

Bij Kavec uit Oudsbergen vind je alvast een partner met kennis van zaken. Bovendien is het assortiment zo uitgebreid dat er voor elke plaat een perfect passende kantenband beschikbaar is. 

Bij Kavec staat alles in het teken van smetteloze service en kwaliteit. “In de meeste gevallen kunnen we binnen de 24 uur in heel België een 100 procent passende kantenband leveren”, vertelt zaakvoerder Erwin Jacobs. “Onze persoonlijke aanpak laat toe om een echt partnership met onze klanten op te bouwen. Hierdoor hebben we tal van afnemers die hun kanten-vraagstuk zonder enige aarzeling volledig aan ons toevertrouwen. Om een totaalservice te garanderen, zijn we ook verdeler van de Jowatt-lijmen en Riepe-reinigingsproducten.”

De samenstelling van de abs is uniek en bevat een laag sterolgehalte.

Natuurlijk speelt ook het hoge kwaliteitsniveau van het aanbod een belangrijke rol in het succes van Kavec. “Onze kantenbanden zijn maatvast en worden voorgespannen geleverd”, aldus Erwin Jacobs. “Hierdoor sluiten ze perfect op de plaat aan en is de naad minimaal. De samenstelling van de abs is uniek en bevat een laag sterolgehalte. Dit is  niet alleen gezonder voor het verwerken, maar ook een troef voor de standtijd van de freesmessen op de kantenbandmachine. Last but not least hebben ze  een ongeëvenaarde kleurkwaliteit. Omdat de kleur van de onderbouw op die van de toplaag is afgestemd, is de kans op lichtere boorden bij het frezen miniem. Zelfs kleine beschadigingen door de eindgebruiker zullen niet opvallen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details