NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Hettich stelt nieuwe Actro 5D ladegeleider met vijfvoudige verstelling voor
Troeven van de Actro 5D ladegeleider: eersteklas loopeigenschappen van volledig beladen schuifladen en een permanent exact voegenbeeld.

Hettich stelt nieuwe Actro 5D ladegeleider met vijfvoudige verstelling voor

De voortdurende optimalisatie van ladebeslag maakt standaard deel uit van de ondernemingsfilosofie van Hettich, uitvinder van het platformprincipe. Wat goed is, kan altijd nog beter. De nieuwe Actro 5D ladegeleider voor houten schuifladen is een uitstekend voorbeeld van klantgerichte doorontwikkeling. Het maakt niet alleen een snellere montage, demontage en nauwkeurige frontafstelling in vijf dimensies mogelijk, de hoge stabiliteit leidt bovendien tot een blijvend mooi voegenbeeld.

De houten schuiflades neem je eenvoudig uit.

Hoogwaardig meubeldesign met grote fronten en houten schuifladen blijft een populaire trend. Zeker vanwege de smalle voegen waardoor prachtige oppervlakken echt tot hun recht komen. Des te krachtiger en stabieler moeten de ladegeleiders van de grote houten schuifladen zijn. Hoewel Hettich in grote hoeveelheden produceert, vormt de nauwe dialoog met de klant de basis voor praktijkgerichte vervolgontwikkelingen. 

Met de geoptimaliseerde Actro 5D ladegeleider stel je houten schuifladen nu nog intuïtiever en in vijf richtingen af: hoogte, zijde, neiging, diepte en radiaal pas je zonder gereedschap en uitermate eenvoudig aan. Via de radiale verstelling elimineer je snel openingen aan een kant of verspringingen van naast elkaar staande corpussen. Het resultaat is een perfect voegenbeeld voor greeploos meubeldesign met een indrukwekkend oppervlakte-effect. De aangepaste zijverstelling van de verder ontwikkelde snapper maakt het instellen nog gemakkelijker en merkbaar comfortabeler met het ontgrendelen van de schuiflade met één druk op de knop.

Absoluut montagevriendelijk: hoogte, zijde, diepte, neiging en radiaal bedien je intuïtief.

Duurzaam exact voegenbeeld

Zelfs bij dagelijks gebruik en volledige belading van de houten schuiflade mag de exacte afstelling van de voegen niet veranderen. In de belastingsniveaus 10, 40 of 70 kilogram zorgt de sterke performance van de Actro 5D ladegeleider voor een constante, hoge stabiliteit. De schuiflade zit steviger dan ooit op de ladegeleider, die ook nog eens indruk maakt met zijn lichte, stille loop. Een synchrone regeling leidt het overgangsvrije bewegingsproces tussen de loopprofielen. Andere comfortkenmerken zijn de lage uittrekkrachten en de sterke, stille demping van het Silent System. 

De Actro 5D ladegeleiders van Hettich met geoptimaliseerde snapper bieden een nauwkeurige vijfvoudige verstelling voor fijne voegbeelden.

Open en flexibel systeem

Met het systeemconcept van Hettich kunnen verschillende ladegeleiders gebruikt worden voor houten schuifladen in een meubel, afhankelijk van de toepassing, gewichtsklasse en comfortvereisten. De lade-afmetingen en corpusboringen komen altijd overeen. Als alleen een hoogteverstelling nodig is, gebruik je als alternatief de Actro YOU ladegeleider die ook toepasbaar is voor het AvanTech YOU schuif- en frontladesysteem. De identieke schuifladeconstructie maakt ook probleemloos de upgrade naar de nieuwe Actro 5D ladegeleider mogelijk. Dit garandeert een maximale vormgevingsvrijheid voor meubelmakers en meubelfabrikanten. 

Over Hettich

Hettich werd in 1888 opgericht en behoort tegenwoordig tot de grootste en succesvolste producenten van meubelbeslag wereldwijd. De hoofdvestiging van het familiebedrijf is in Kirchlengern, het meubelcluster van Oost-Westfalen. Ongeveer 8.000 medewerkers in bijna tachtig landen werken samen aan toekomstbestendige oplossingen voor de sector. Het merk Hettich biedt met haar ondernemingsbelofte ‘It’s all in Hettich’ een uitgebreid portfolio dat consequent is afgestemd op de behoeften van de klanten. De hoogste prioriteit ligt daarbij op duurzaam handelen met aandacht voor sociale, maatschappelijke en ecologische aspecten.    ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details