NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

Hesse FANTASTIC-BRILLANT

Hoogglanslakwerk is de koningsdiscipline van de oppervlaktebewerking. Of het nu gaat om woonmeubels, keukens, interieurbouw van schepen, winkels of andere ruimtes, vaak worden bijzondere en exclusieve oppervlakken gecreëerd. Hiermee bewijzen fabrikanten te beschikken over de hoogste productievaardigheden.

Elk gelakt hoogglansoppervlak vereist echter een zekere inspanning en afgestemde procesomstandigheden om optimale resultaten te kunnen bereiken. De nieuw ontwikkelde Hesse Fantastic-Brillant scoort niet alleen hoog wat betreft verwerking en heldere glans, maar is dankzij de individuele verharderkeuze

ook aanpasbaar aan de individuele procesomstandigheden en -eisen van de verwerker.

Fantastic-Brillant past perfect in de Fantastic-familie en kan worden verwerkt met hetzelfde standaard type verharder. De lak is bruikbaar als heldere aflaklaag voor Fantastic-Color, of als hoogglanzend lakwerk op gegrond ruw hout. Het product is IMO-gecertificeerd en dus inzetbaar voor de interieurbouw van schepen.

Met een gedifferentieerde selectie van zes verharders is Fantastic Brilliant nu nog veelzijdiger en individueler. Afhankelijk van de toegevoegde verhardercomponenten kan bijvoorbeeld de chemische bestendigheid van Fantastic-Brillant worden geoptimaliseerd, de stofinval worden verminderd of de verwerkingstijd worden verkort. De verwerker beschikt dus over een breed palet aan mogelijkheden om Fantastic-Brillant volledig aan zijn eisen aan te passen en een optimale hoogglansopbouw te creëren.

Meer informatie onder www.hesse-lignal.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details