NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Functionaliteit en innovatie als basis van elk ontwerp
De functionele JobTisch met ergonomische meerwaarde past met zijn tijdloze, exclusieve design quasi overal.

Functionaliteit en innovatie als basis van elk ontwerp

De internationale specialist voor meubelbeslag, ledverlichting en elektronische toegangscontrolesystemen zet al vele jaren in op functionaliteit. Met zijn innovatieve aanpak inspireert Häfele designers, architecten, schrijnwerkers en meubelproducenten.

Met hun unieke, innovatieve producten is het bedrijf uit Nagold meer dan eens winnaar van prestigieuze prijzen en awards, zoals de Red Dot Award of Interzum Award. Het Free Space klepbeslag of de Linear Lens zijn hier goede voorbeelden van. En ook voor de Duitse markt is er nu al de Nimbus Lighting Pad Lounge, een integrale licht- en akoestiekoplossing die verfijnde interieurs verrijkt met edele houtsoorten en slim kan worden aangestuurd via een app. Welkom in de wereld van Häfele.

Nieuw beslag voor zwaardere kleppen

Met twee nieuwe modellen in het innovatieve Free Space klepbeslaggamma dekt Häfele nu alle gangbare kleptoepassingen af. Het klepbeslag Free Space 5.15 en 6.15 kan met gemak grote en zeer zware kleppen aan, tot wel vijftien kilogram. Toch blijven ook deze twee modellen compact en benutten ze dus minimale ruimte in de kast. Deze unieke combinatie, meer opbergruimte en tegelijk meer kracht, maakt het Free Space klepbeslag steeds populairder bij meubelfabrikanten.

Beeld boven: ledstrip met standaardafdekking. Beeld onder: het niet-verblindend licht wordt door een lineaire lens op het werkblad in de keuken gericht.

Het slanke klepbeslag vergrendelt betrouwbaar in elke positie, is comfortabel te bedienen en sluit zacht en stil dankzij het dempingsmechanisme dat op het volledige toepassingsgebied is afgestemd. Bovendien is het zeer makkelijk te installeren en af te stellen. Met een geringe inbouwdiepte van 63 millimeter doet dit type het niet alleen goed in keukens en badkamers, ook voor caravans is het een praktische oplossing. Bovendien biedt de Free Space familie qua meubeldesign en klepspecificatie volledige ontwerpvrijheid.

Licht zoals het hoort te zijn

De nieuwe, innovatieve lineaire lens spreidt licht gericht over werkoppervlakken en verblindt niet. Zo worden keukenbladen perfect en homogeen verlicht met ledstrips zonder storend te zijn. Door het licht van de ledstrips te bundelen bereikt de lineaire lens een verdubbeling van de verlichtingssterkte in het gewenste bereik en vermindert tegelijkertijd de verblinding met 85 procent.

Door zijn snelle installatie, eenvoudige configuratie en ongecompliceerde bediening is de lineaire lens bijzonder geschikt voor gebruik in keukens en elke meubelbouw waar werkoppervlakken optimaal moeten verlicht worden zonder te verblinden. Dit systeem is integreerbaar met het Häfele Loox 5 verlichtingssysteem en bedien je via het Loox schakelaarprogramma of met de smartphone-app.

De Free space vergrendelt betrouwbaar in elke positie, dankzij een veerkracht die nauwkeurig kan worden aangepast voor de meervoudige stopfunctie. (Beeld: www.studio-khf.de)

Thuiswerkbureau van de toekomst

Nu door de pandemie meer mensen van thuis uit werken, stelt zich de vraag waar en in welke omstandigheden ze aan de slag gaan. De keukentafel? De salontafel? Met JobTisch ontwikkelde Häfele een polyvalent, stijlvol thuiswerkbureau. De mobiele tafel is elektrisch in hoogte verstelbaar en kan dus zowel als zit- of stawerkplek gebruikt worden. De Häfele JobTisch past in vrijwel elk interieur, ook wanneer ruimte beperkt is. Bovendien wordt het thuiswerkbureau kant-en-klaar geleverd. Extra gemakkelijk voor je eindklant.

De basisversie van dit bureau bevat standaard stroomaansluitingen, een onderbouwlade en een magnetische achterwand. Als interieurarchitect of schrijnwerker configureer je de tafel eenvoudig online samen met je klant. De tafel wordt volledig gemonteerd rechtstreeks bij de klant geleverd. Installeren, aansluiten en de tafel is klaar voor gebruik. Plug-and-play. De JobTisch komt in twee maten: een versie van 900 op 600 millimeter en een van 1200 op 800 millimeter. De tafel is verkrijgbaar in 78 kleurcombinaties, met verschillende afwerkingen, van houtfineer tot linoleum of decoratieve coating. Bovendien zijn bijkomende accessoires beschikbaar, zoals een tafellamp of multifunctionele kruk. Een mooie aanwinst voor elk thuiskantoor.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details