NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Eén familie, vele voordelen

Eén familie, vele voordelen

Wie meerdere laksoorten gebruikt, vindt het prettig om met slechts één verharder en één verdunner te werken. Dat spaart tijd en ruimte, en levert dus ook financieel voordeel op.

Daarom is het goed te weten dat 75 procent van alle afwerkingen in de interieurbouw ingevuld kan worden met slechts drie producten. Speciaal hiervoor ontwikkelde Hesse de Fantastic Familie die volledig aan deze wens voldoet. Behalve drie producten, bestaat de familie verder uit één verharder en één verdunner. De nieuwste telg van de Fantastic Familie is Fantastic Clear. Deze kleurloze systeemlak maakt het verhaal compleet en dient als aanvulling op Fantastic-Fill en Fantastic-Color. 

Eenduidigheid en gebruiksgemak
Volgens commercieel manager Johan Van den Berghe is deze nieuwe systeemlak uitvoerig getest. “Het is voor alle partijen in de interieurbouw essentieel om op een standaardwijze te kunnen werken. Vandaar onze keuze om deze familie te ontwikkelen. Het zorgt voor eenduidigheid en gebruikersgemak. De Fantastic Clear is een eenvoudig systeem; precies zoals de klant het wenst. In de testfase zijn diverse partijen hierbij betrokken geweest en is deze systeemlak diverse malen aangepast en verbeterd om de hoogste kwaliteit te garanderen. Na de Hesse Internationale Team bijeenkomst in januari, is dit product vrijgegeven en op de markt gelanceerd. Een uitgebreide marketingcampagne is ondertussen in gang gezet.”

Fantastic Clear

Universeel inzetbaar
Fantastic Clear is ontwikkeld als systeemlak voor afwerking op alle gangbare houtsoorten. Zelfs op gebleekte houtsoorten is het zonder problemen te gebruiken, zonder ongewenste reacties. Maar ook voor partijen die betrokken zijn bij de keukenbouw of winkelinrichting is dit een uitstekend systeem. Universeel inzetbaar dus. Bovendien is deze systeemlak goed vullend en kent een optimale optiek en zijdezachte haptiek. Andere eigenschappen zijn de hoge krasbestendigheid, sterke vulkracht plus een hoge mechanische en chemische resistentie. Daarnaast is deze transparante lak gecertificeerd met de hoogste brandneutraliteitsnorm EN 13501, maar ook gegarandeerd veilig bij toepassing op kinderspeelgoed en ook oppervlaktebestendig.

Herkenbare naam
De naam van de Fantastic Familie is niet zonder reden gekozen, aldus Van den Berghe. “In het verleden kregen producten als deze altijd een code toegekend. Een code vol cijfers. Dat was lang niet voor iedereen even duidelijk. Deze namen klinken vertrouwd. Het is een complete lijn waarbij het voor gebruikers duidelijk is dat het om één familie gaat. Wie online een bestelling plaatst of naar de winkel gaat, hoeft niet lang na te denken. Deze naam is voor iedereen eenvoudig te onthouden. Mensen die een  laktest onder praktijkomstandigheden willen laten uitvoeren, kunnen dit altijd bij ons aanvragen.”

Tekst: Rob Buchholz   Beeld: Hesse

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details