NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Detremmerie: al 80 jaar garant voor de productie van kwaliteits badkamermeubelen

Detremmerie: al 80 jaar garant voor de productie van kwaliteits badkamermeubelen

Al 80 jaar is Detremmerie een gevestigde waarde in de productie van exclusieve badkamermeubelen. De combinatie van Europese kwaliteit, Belgisch vakmanschap en innovatie maakt  dat het bedrijf een grote klantenkring heeft opgebouwd. En ook vandaag de dag weet het bedrijf haar klanten nog altijd te verwonderen met de mooiste realisaties.

De basis voor het succes ligt in de perfecte balans tussen de modernste productiemethodes en puur vakmanschap, dat al sinds de oprichting in 1939 centraal staat binnen Detremmerie. Ieder jaar opnieuw weet het bedrijf de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes, die te zien zijn in de inmiddels 424 showrooms in de Benelux. Zo paste Detremmerie haar complete gamma aan aan de marktvraag, waardoor de klant zelf een meubel kan samenstellen uit diverse onderdelen die door het flexibele machinepark in talloze uitvoeringen kan worden geleverd. Bijzonder is ook dat het volledige productieproces nog altijd in België plaatsvindt, waardoor kwaliteit geen belofte is, maar een feit. Dit wordt versterkt door een eigen servicedienst die de nodige service aan huis kan leveren indien gewenst.

Klaar voor de toekomst

Ook na 80 jaar blijft Detremmerie vooruitstrevend op het gebied van productie, design en de inrichting van de badkamer. Zo presenteerde het bedrijf twee jaar geleden als een van de eersten een productconfigurator en biedt Detremmerie eind dit jaar de mogelijkheid om de ontworpen badkamer in 3D te beleven. Op de VT Wonen en Designbeurs dit najaar, introduceert Detremmerie tal van nieuwe ontwikkelingen om uw badkamer nog stijlvoller te maken. Denk aan materialen zoals marmer en beton, solid surface, mineral stone en keramische wastafels, toegepast op manieren die uw stoutste dromen overtreffen. Wij zijn klaar voor de toekomst!

www.detremmerie.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details