NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
De zevende editie van Prowood in Flanders Expo, van 17 tem 21 oktober 2021, is een feit!

De zevende editie van Prowood in Flanders Expo, van 17 tem 21 oktober 2021, is een feit!

De Corona pandemie heeft menig beurzenorganisaties op hun grondvesten doen daveren. Sommige beurzen (zoals de HoutPro+ in Den Bosch, vorig jaar) zijn noodzakelijkerwijze moeten verplaatst worden naar een andere en veilige datum.

Anderen zijn geannuleerd geworden. Wat zou 2021 met zich meebrengen? Hoe zou de corona aanpak wereldwijd opgevangen worden en wat zou dit betekenen voor de volgende editie van onze mooie Prowood?

Dit zijn de vragen die de organisatie en adviesraad bezig gehouden hebben sinds begin februari dit jaar. Niets werd aan het toeval overgelaten: alle kritische vragen werden gesteld, geëvalueerd, en een plan A, Plan B, en Plan C uitgedokterd … in de hoop dat Plan A het kon halen.. .

Het is dan ook geruststellend te noemen dat de overheid, in functie van de vooropgestelde vooruitgang van het vaccinatieproces en verminderde hospitalisatiegraad – een Exit plan opgesteld heeft, waarbij zij reeds officieel heeft aangekondigd dat beurzen in het najaar op “ de normale manier” zullen kunnen plaatsvinden vanaf september.

Prowood wordt opnieuw “ The place to be” voor de Houtbewerkingsnijverheid. Het staat als een paal boven water dat bezoekers, die straks meer dan 15 maand binnen gekluisterd zullen geweest zijn, met veel plezier en enthousiasme zoals voorheen de weg naar de beurs zullen vinden. 

Wegens de veel verplaatste beurzen in het buitenland, krijgt de organisatie spontaan vragen van potentieel nieuwe standhouders om aan de Prowood beurs te mogen deelnemen. Wordt vervolgd!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details