NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
“De voorbije week werden we met veel enthousiasme ontvangen op het nieuwe hoofdkwartier van USFloors – COREtec® te Kruisem – België”

“De voorbije week werden we met veel enthousiasme ontvangen op het nieuwe hoofdkwartier van USFloors – COREtec® te Kruisem – België”

Hans Declercq ( Sales-marketing manager YEPP ) :

“De voorbije week werden we met veel enthousiasme ontvangen op het nieuwe hoofdkwartier van USFloors – COREtec® te Kruisem – België. Na een bewogen Corona-jaar deed het goed op bezoek te gaan met ons ganse sales-team om de nieuwe infra te bewonderen van één van onze belangrijkste partners .   

De nieuwe ruime showroom ,annex kantoren, pers en ontvangstruimte zijn werkelijk een pareltje voor het oog. Een upgrade van niveau ! Ze geven een duidelijk beeld van de verschillende merken , producten en presentatie mogelijkheden .  Overal in het ganse gebouw werden uiteraard alle vloeren geplaatst bestaande uit de verschillende  COREtec®-vloeren .   Vooral de COREtec® STONE CERATOUCH tegels oogsten véél bijval met uitspraken van “magnifiek tot niet te onderscheiden van echte tegels”.  

“Na een heel interessante uiteenzetting door Dhr. Nicolas Cnudde (Sales-manager Benelux – USFloors) over het vernieuwde programma COREtec® ESSENTIALS waarbij het nieuwe concept van COREtec® multiplank – in verschillende lengtes en breedtes met v-groef op de lange zijde-  toch wel zeer dicht het echte parket benaderd. 

Indrukwekkend en vooral erg motiverend om dit aan onze dealers voor te stellen .”  

Hans Declercq ( Sales-marketing manager YEPP ) gaat verder : “ Met dit bezoek aan het nieuwe HQ van US FLOORS , beginnen we quasi symbolisch aan een volgende etappe in ons succesvolle COREtec®- verhaal , waarbij we onze partners en de markt zullen blijven verbazen met nieuwe innoverende vloeren en nog meer ondersteuning voor onze dealers  met tal van marketingmogelijkheden . Ik wens toch ook te benadrukken , dat in deze tijden van sterk wijzigende prijzen en onzekere beschikbare producten , Coretec een stabiele rots in de branding blijft ! – onze partners zullen dit op hun beurt weten te apprecïeren . “

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details