Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

De onzichtbare bescherming die inspireert

new modern scandinavian loft apartment. 3d rendering
3d rendering. loft apartment with living room and kitchen.

Tekst | Hesse

Beeld | Hesse / 2mmedia - stock.adobe.com

12 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Al vier generaties lang levert Hesse kwalitatieve afwerkingsproducten voor hout. Om te blijven inspireren met producten die presteren ontwikkelt Hesse steeds nieuwe duurzame en vooruitstrevende afwerkingstechnieken, zoals de nieuwe Fantastic Natura.

Hesse’s Fantastic Family heeft er een nieuwe telg bij. De Fantastic Natura onderscheidt zich met zijn natuurlijke look-and-feel, zijn hoge chemische en mechanische weerstand, zijn aanbrenggemak en de snelle droging. Het product brengt heel wat waarden van Hesse samen. Het realiseert hoogwaardige afwerkingen met maximaal gebruiksgemak en helpt je als vakman snel verder met je project. Als partner voor een kleurrijke toekomst denkt Hesse mee over je actuele wensen en noden, en daar zijn de Fantastic producten een rechtstreeks resultaat van. De Fantastic Nature voelt zich helemaal thuis naast de Fantastic Fill, Fantastic Color en Fantastic Clear. One happy family.

Tijdens de Prowoodbeurs in Flanders Expo in Gent stelde Hesse de multifunctionele afwerkingsfamilie in vol ornaat voor. Het hele team was verheugd om de banden met zijn klanten terug aan te halen en om prospecten warm te maken voor hun merk en producten. De karaktervolle uitstraling van deze nieuwe, onzichtbare bescherming charmeerde en inspireerde heel wat professionals op de stand van Hesse tijdens Prowood. Gesteund door vier generaties Duitse Grundlichkeit en een gezonde ambitie om steeds betere afwerkingen te realiseren, was de vakbeurs andermaal een trots terugkoppelingsmoment en tegelijk een vooruitblik naar de toekomst. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details