NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Creatief met interieurvormgeving
Met de decoratieve elementen kunnen binnenhuisarchitecten elke ruimte in een handomdraai omtoveren tot een unieke plaats met individuele ‘touch’.

Creatief met interieurvormgeving

Er is niet altijd een zware renovatie nodig om een interieur een totaal andere uitstraling te geven. Met de wand- en plafondlijsten en decoratieve elementen van NOËL & MARQUET kan elke ruimte letterlijk en figuurlijk in een nieuw kleedje worden gestoken. Modern, klassiek, tijdloos, puristisch of gezellig? Alles kan dankzij de brede waaier aan stijlen, kleuren en dessins. 

De oplossingen van NOËL & MARQUET onderscheiden zich door de vele mogelijkheden. Als sporadische blikvanger of gecombineerd met behangpapier: het resultaat is altijd een leuk optisch effect dat het interieur cachet geeft. “Ons aanbod aan wand- en plafondlijsten en plinten is even uitgebreid als er smaken zijn”, vertelt salesmanager decoratie Benelux Marc De Smet. “Zo geven we de binnenhuisarchitect de tools om elke ruimte in een handomdraai om te toveren tot een unieke plaats met een individuele ‘touch’. Met de wandlijsten kan je fraaie visuele effecten creëren op effen of in felle kleuren geschilderde muren of structuurbehang. Door te spelen met symmetrische of net asymmetrische sierlijsten ontstaan patronen.”

Met de wandlijsten kunnen fraaie visuele effecten worden gecreëerd op effen of in felle kleuren geschilderde muren.

Die patronen versterk je eventueel nog door de kleurelementen door te trekken of met contrasten te werken. Nog een andere toepassing is de randafwerking van schilderijen, deuren en ramen. “Met de wandlijsten en plinten kan je deze op een elegante wijze in de kijker zetten. Afgezien van hun vele esthetische aspecten, zijn onze vormgevingselementen ook erg praktisch. Ze zijn licht en vallen eenvoudig en snel te installeren. Door hun hoge materiaaldichtheid beschermen ze de muur tegen beschadiging. Kortom, ze zijn een absolute must-have voor een actueel en toekomstgericht interieur waarmee je vriend en vijand aangenaam zal verrassen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details