NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
COREtec® Herringbone in Dokterspraktijk  Consilio in Frankfurt

COREtec® Herringbone in Dokterspraktijk Consilio in Frankfurt

Voor de renovatie van de dokterspraktijk in Frankfurt werd gekozen voor de COREtec® vloeren van USFloors en meer bepaald voor de nieuwe Visgraat vloeren van COREtec®.  Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen?

COREtec® bewijst waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector.

Dé ideale renovatievloer

Je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? COREtec® toont nog maar eens dat een nieuwe vloer leggen vandaag een koud kunstje is.

“Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je 1 keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt,” legt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®, uit.

“Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en je humeur!” Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast. 

 “Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details