NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Compacte en krachtige nieuwigheden met hoge betrouwbaarheid

Compacte en krachtige nieuwigheden met hoge betrouwbaarheid

De Dag van de Afwerking wordt voor WSB een schot in de roos met heel wat interacties en demonstraties op hun stand. Ook nieuwigheden en promoties worden voorgesteld, onder meer van WAGNER en RUPES. Bezoek WSB op stand 57/58.

WAGNER komt met nieuwe producten op de markt. De nieuwe SuperFinish 33 Plus heeft een krachtige membraanpomp voor nog meer betrouwbaarheid. Dankzij de unieke QLS LongStroke-technologie kunnen er probleemloos veel verschillende materialen worden verwerkt, gaande van verven en lakken met lage viscositeit tot dakcoatings met hoge viscositeit. De SF 33 plus is gebaseerd op de krachtige en onderhoudsvriendelijke membraanpomptechnologie waarmee WAGNER al decennialang gekend is. Prestatievoordelen: 20 procent meer vermogen dan zijn voorganger(s), driemaal langere levensduur voor de inlaatkleppen en minder slijtage dankzij een verbeterde koeling. 

De KC28 trolley is een van de nieuwigheden bij RUPES.

Zien is geloven

Naast de reeds zeer bekende WAGNER Super Finish 23 plus-pompen, is er ook de ProSpray 3.20 Special. WSB stelt deze tentoon tijdens de Dag van de Afwerking. Deze pomp is een compacte ‘high efficiency airless’ plunjerpomp die in combinatie met de meegeleverde HEA-spuittip geschikt is voor nevelarm verfspuiten. Ook de ProSpray 3.20 Special is een professionele machine, met vijf jaar garantie. Ze staat garant voor een honderd procent professioneel resultaat. Op lagere druk spuiten verloopt zeer vlot met de HEA-tip. Dit omdat de pomp, die zich prima leent voor zowel kleine als middelgrote klussen, zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen is.  

Compact en handig

En er vallen ook van RUPES nieuwigheden te rapen, zoals de compacte RUPES KC28 trolley. Handig in combinatie met de RUPES stofzuigers en RUPES (vlak)schuurmachines. De trolley is op de beurs te zien, onder andere tijdens demonstraties.
WSB toont op deze nieuwe compacte RUPES KC28 trolley het RUPES polijsten. Dé nieuwe en handige oplossing voor schilders: het renoverend polijsten met de RUPES BigFoot. Veelal door weersomstandigheden of door het transport van bijvoorbeeld aluminium, kan de laklaag doffer worden of beschadigen. De laklaag die op het aluminium is voorzien, kan zijn glans terugkrijgen door heel minimaal een laklaagje te verwijderen met een RUPES BigFoot machine. Het is precisiewerk, maar het gaat om een eenstapsbeweging, waarbij de machine het werk doet. Het aluminium krijgt zijn oorspronkelijke glans terug, of de kras van het beschadigen wordt minder diep en zichtbaar, tot zelfs een mogelijke verdwijning van een kras. 

Voor diegene die zich oriënteren op nieuwe schuur-, verfspuit- of polijstapparatuur of er beter mee willen leren omgaan, heeft WSB een speciale training. Tijdens deze training leert men bijvoorbeeld om de apparatuur beter te gebruiken, optimaal verf te spuiten, storingen te verhelpen enzovoort.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details