NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 9)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 9)

Welkom - ECI Solutions Nederland Portal

ECI 

Stand 1310 – Hal 1

Optimaliseer je productie, planning en service met de juiste software. Zoals Prowood de referentiebeurs is voor de houthandel, zo is Proteus het ERP-pakket voor houtbewerkers. Verdeler ECI Software Solutions kan dan ook niet ontbreken op de beurs en zal er zijn nieuwe huisstijl en kantoorgebouw tonen, maar vooral zijn oplossingen om interieurbouwers efficiënter te laten werken. Proteus helpt een interieurbedrijf bijvoorbeeld om al zijn processen onder te brengen in één pakket, zodat het zich kan concentreren op waar het echt goed in is: het afleveren van vakmanschap. De ERP-software van Proteus doet de rest en zorgt voor een geautomatiseerde en gestroomlijnde flow van order tot productie en facturatie. Daarnaast brengt ECI Software Solutions imos mee, het beste tekenprogramma op de markt voor interieurbouwers, en Alphacam, een pakket dat zorgt voor een gespecialiseerde machineaansturing. Kortom, alles wat je nodig hebt om tot een geïntegreerd, gedigitaliseerd proces te komen.  

MERLIER

Stand 1136 – Hal 1

Merlier Slijperij & Machines heeft meer dan 30 jaar ervaring in het slijpen van gereedschappen voor verschillende sectoren. Dat maakt het een gespecialiseerde partner voor onder professionals in hout, aluminium, pvc, metaal en textiel, maar ook bijvoorbeeld de horeca. 

Naast het slijpen van gereedschappen is Merlier ook het aanspreekpunt voor de aankoop van snijgereedschappen, houtbewerkingsmachines en toebehoren. Vooral met die categorieën pakt Merlier Slijperij & Machines uit op Prowood. Het zet de snijgereedschappen van Freud en zijn houtbewerkingsmachines in de kijker. Verder hoopt het bedrijf vooral bestaand klanten opnieuw massaal te ontmoeten en zijn netwerk uit te breiden met nieuwe contacten.  

Hesse Lignal Coatings | Habeco - Verf voor vakmensen

Hesse

Stand 2211 – Hal 2

Na een langdurige periode van lockdown, heel wat beperkingen en een sterk gemis aan persoonlijk contact met klanten, is Hesse verheugd dat Prowood eraan komt. Het team kan niet wachten om de banden met zijn klanten terug aan te halen en om prospecten warm te maken voor hun merk en producten. 

Nu het eindelijk weer kan, verwacht Hesse een behoorlijke toeloop op hun stand van lakverwerkende bedrijven uit de interieurbouwsector. Hesse wordt dan ook al vier generaties lang gesteund door Duitse Gründlichkeit en dat kan tellen als kwaliteitslabel. Het familiebedrijf stelt er Fantastic Natura voor, een nieuwkomer die met zijn onzichtbare bescherming indruk maakt. Met de karaktervolle uitstraling wil Hesse tijdens Prowood professionals charmeren en inspireren, tijdens hun bezoek en lang daarna.  

Philips Constant NV - Interieurbouw & schrijnwerk

PHILIPS CONSTANT

Stand 1230 – Hal 1

Philips Constant is al een eeuw trendsetter in woodworking technologies. Ze zijn al 60 jaar exclusief verdeler van Holz-Her. Dat merk levert hen niet één, niet twee, maar liefst drie primeurs aan voor Prowood. Philips Constant demonstreert op zijn stand het 5-assig CNC-bewerkingscenter met balkentafel, Epicon, de CNC-gestuurde opdeelzaag Linea en Artea, het nieuwe gamma kantenaanlijmmachines. Verder maak je er kennis van het volledige gamma Martin-standaardmachines, gekenmerkt door topkwaliteit en intelligentie, de breedbandschuurmachines van EMC en de machines voor corpusmontage van Gannomat. Last, but not least, geven de vertegenwoordigers je met veel plezier toegewijd advies over automatische platenmagazijnen en de vooruitstrevende logistieke concepten. Zo vertaalt Philips Constant zijn expertise naar jouw bedrijf, ook in de praktijk. Elk project begint namelijk met een uitgetekende productielay-out op maat en een productie van a tot z.  

EPW-DDX

Stand 1324 – Hal 1

EPW (Efficient Processing Wood) biedt een klare kijk op de automatisering van hedendaagse schrijnwerkerijen. Van kleine bedrijven tot industriële werkplaatsen: alles staat in het teken van een efficiënte productie. Hiervoor maakt EPW gebruik van de DDX CAD/CAM-software voor CNC-machines. Tijdens Prowood stellen ze samen dan ook graag nieuwe oplossingen voor die je productieproces verder optimaliseren. Zo is er DDXLabel, een programma dat je op een snelle en makkelijke manier toelaat gepersonaliseerde labels te printen. XFactory is dan weer een oplossing om de volledige productie te monitoren en te beheren. Het is een gecentraliseerd systeem dat inzetbaar is voor zowel grote productiehallen als voor manuele werkstations. EPW stelt ook het nieuwe DDX Nesting Algoritme voor. Dit optimaliseert nesting projecten door materiaalverspilling en machinetijden aanzienlijk te verminderen. Tot slot is er ook DDX PowerWIN, een software geschikt voor het ontwerpen en produceren van houten ramen, massief houten deuren, rolluiken, jaloezieën, omlijstingen, enzovoort.  

Rectavit nv | Prowood

RECTAVIT

Stand 2422 – Hal 2

Stand 1150 – Parket- en houtzone

Rectavit is Belgische lijmexpert en producent van voegkitten, PU-schuimen, vochtweringsproducten, … . Met innovatieve oplossingen maken ze steeds snellere en meer gebruiksvriendelijke manieren van werken mogelijk voor hout- en bouwprofessionals. Om de resultaten van zijn doorgedreven technische kennis van producten en toepassingen, uit het atelier en vanop de werf, te duiden, heeft Rectavit niet één maar twee standen op Prowood. Op de hoofdstand, in Hal 2, maak je kennis met de lijminnovaties voor de schrijnwerker en interieurbouwer. Op de parketstand zet Rectavit expliciet zijn parketlijmen in de kijker. De lijmspecialist kijkt er alvast naar uit om opnieuw in interactie te treden met de plaatsers, de eindgebruikers van hun producten. Zo komt lijmexpert in contact met toepassingsexpert en dat is een constructieve bodem voor het vernieuwen en verbeteren van lijmoplossingen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details