NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 8)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 8)

HETTICH

Stand 2335 – Hal 2

Hettich, een van de wereldleiders in de productie van meubelbeslag, verheugt zich erop om zich opnieuw live aan klanten en dealers te presenteren. Het wachten duurde lang en er is dan ook heel wat te ontdekken op de Prowood-stand. Om te beginnen is er Cadro, een aluminium kadersysteem dat individuele interieurbouw vereenvoudigt. Maatwerk gemakkelijker gemaakt dus. Het AvanTech YOU-schuifladesysteem scoort dan weer met zijn design- en vormgevingsmogelijkheden, onzichtbare techniek, uitstekende prestaties en zijn efficiënt, klantgericht productconcept. Ladegeleider Actro 5D past perfect bij uniek meubeldesign, smalle voegen en grote fronten, met zijn 5-dimensionale verstelling. Topline XL tenslotte is een schuifdeursysteem voor kamerhoge kasten. Naast de innovatieve producten krijgt ook de digitale ondersteuning van Hettich voor zijn klanten een prominente rol. Dat doen ze enerzijds via Hettich eServices en anderzijds op het gebied van verwerking, met AvanTech YOU als voorbeeld. En dan is er nog het thema verwerking, waarbij je de ‘AvanFit 300 advanced’-verwerkingsmachine leert kennen op een gezamenlijke stand met Tapio.  

Home | Everstone

EVERSTONE

Stand 2424 – Hal 2

ProWood biedt ook aan Everstone Construct uit Evergem een geschikt platform om het assortiment voor te stellen. Dit bedrijf legt zich toe op kwalitatieve materialen voor de inrichting en renovatie in keukens, badkamers, schouwen en zo meer. In het eigen atelier verwerkt de fabrikant duurzame materialen als keramiek, graniet, composiet en arduin, die vervolgens worden gebruikt voor de bouw van werkbladen, wandbekleding, lavabo’s, … Het hoogtechnologisch en geautomatiseerd machinepark laat Everstone toe om flexibel in te spelen op de wensen van het cliënteel en op de nieuwste trends. “Elk project is anders”, geeft zaakvoerder Filip Laureyns mee. “Wij stemmen onze productie van de elementen in steen naadloos af op specifieke situaties, zodat het resultaat perfect klopt. We zien je graag op onze stand.”  

OHRA

Stand 1135 – Hal 1

OHRA zoekt kwalitatieve oplossingen voor logistieke uitdagingen. Het bedrijf mocht, naast grotere bedrijven, al heel wat Belgische schrijnwerkers helpen met een slimme inrichting en optimalisering van hun atelier. De Duitse firma situeert zich net over de grens, bij Köln. Daar ligt het kloppend hart van OHRA, inclusief de volledige productie. Al meer dan 42 jaar specialiseert het bedrijf zich in de productie van draagarmstellingen. OHRA blijft trouw aan zijn sterk product met warmgewalste draagarm en palletstellingen, en met een eenvoudig inhaaksysteem. Het vormt de stevige basis voor een volledige en complete uitrusting van bedrijven. In samenspraak met de klant ontwikkelen ze steeds de juiste oplossing voor de actuele en toekomstige uitdagingen.  

OSTERMANN BELUX bv

Stand 1112 – Hal 1

Met service, veelvoud en snelheid is OSTERMANN de vakhandel voor keuken-, meubel,- en interieurbouw. Naast het grootste kantenassortiment van Europa kan je er ook terecht voor meubelbeslag van Hettich en Grass, meubelverlichting, meubelgrepen of innovatieve design oppervlakken en decoratieve wandbekleding, en een uitgebreid assortiment lijmen en reinigingsmiddelen. Als totaalleverancier is OSTERMANN je ideale partner voor grote en kleine projecten. Het bedrijf biedt verschillende services en bewerkingen aan, zoals het leveren van kanten per meter of kanten geschikt voor de verwerking met nulvoegtechnologie, of het kant-en-klaar confectioneren van onder meer schuifdeuren, aluminium kaders, meubelfronten of lades op maat. OSTERMANN ondersteunt je via digitale weg onder andere met configurators om meubilair op maat en gebruiksklaar te bestellen: meubelfronten en -rolluiken, schuifdeuren, kaderdeuren, kabelmanagement, schuiflades, verlichting, Furniture Linoleum, werkbladen en greeplijsten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details