NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 7)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 7)

ARLU

Stand 4100 – Hal 4

Sinds dit jaar zijn de merken argenta en ROB ondergebracht onder de nieuwe firmanaam ARLU nv. Argenta bevat alle interieurproducten, terwijl ROB het merk blijft voor alle exterieur oplossingen. Een complementair verhaal dat van ARLU de specialist maakt in het openen van deuren. Die boodschap zet ARLU graag kracht bij met een enthousiaste passage op Prowood, waar alle interieurbouwers en schrijnwerkers elkaar eindelijk opnieuw mogen ontmoeten. Als vakman maak je er kennis met de innovatieve systemen en technieken van ARLU. Al heeft de beursdeelname voor de fabrikant nog een belangrijke functie: de eigen distributeurs ontmoeten. Op de stand ervaar je de troeven van Invisidoor 2.0, de meest flexibele onzichtbare kaderdeur. Met Divinia stelt ARLU er ook zijn glazen binnenwanden in een industriële minimalistische look voor. En dan is er nog de Pivotica Pro E, de taatsscharnier voor – hoe kan het ook anders – pivotdeuren.  

PALETTECAD

Stand 4400 – Hal 4

Tijdens zijn derde passage op Prowood stelt PaletteCAD opnieuw zijn CAD/CAM-pakket voor interieurbouwers en schrijnwerkers voor. Voor het eerst is er op de beurs een nauwe samenwerking met Fixchip, het bedrijf van mede-eigenaar Tom Smeets. Hij ontwikkelde een plaatverbinder voor de houtindustrie. Samen met de software van PaletteCAD maakt deze plaatverbinder het werk vlotter en eenvoudiger. Op de stand ontdek je sowieso de uitgebreide mogelijkheden van PaletteCAD. In vol ornaat, via een speciale zuil. Er is een soort digitale showroom ontwikkeld en met virtual reality komen de referentieprojecten helemaal tot leven. Geprikkeld om langs te gaan of al helemaal overtuigd? Voor de gelegenheid voorziet PaletteCAD een leuke beursaanbieding. Zo voeg je de troeven van de all-in-onesoftware tegen een toegankelijke prijs toe aan je onderneming.  

VAN OPSTAL & CO NV

Stand 2311 – Hal 2

Al meer dan 60 jaar is Van Opstal een toonaangevende leverancier van meubelbeslag en -accessoires voor de keuken-, meubel- en interieurbouw. Het bedrijf uit Aartselaar biedt een uitgebreid assortiment aan, goed voor zo’n 15.000 producten. Met 45 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers verleent Van Opstal een ruim pakket administratieve en logistieke diensten aan meer dan 5.000 klanten in België, Nederland en Luxemburg. Het geoptimaliseerde gamma in de nieuwe catalogus speelt in op de huidige trends. Zo blijft zwart een constante, met nieuwe producten van Kessebohmer, zoals Conero voor een zwarte inrichting van je dressing, K-Line Side voor een antraciete bezemkastinkleding of de zwarte accessoires YouK voor wandrekken. Ook voor je keuken is de nieuwe ledverlichting Unika de moeite waard, met handige stroom- en USB-aansluitingen. Ontdek verder de nieuwe uittrektafels Shelf 40 en Family die een antwoord bieden op vraag naar compacter wonen. Kom zeker langs op de stand voor een persoonlijk gesprek en ontdek alle nieuwste ontwikkelingen met eigen ogen.  

EOC

Stand 2426 – Hal 2

De EOC Group ontwikkelt en produceert een groot gamma hoogwaardige dispersies, surfactants, oppervlakte-actieve stoffen, coatings en lijmen, die gebruikt worden in tal van alledaagse producten. Deze hoogwaardige materialen geven vorm aan tapijten, textielproducten, papier en karton, detergenten, cosmetica, verf, constructie, automotive en non-woven producten. EOC ontwikkelt en produceert al 15 jaar hotmelts. Met het verzelfstandigen van de pijler EOC Hot Melt Division wil EOC een sterke groei in dit segment realiseren, met Prowood als belangrijke hefboom. De hot melts uit de Exomelt 5000 range van de EOC Hot Melt Division vinden onder andere hun toepassing in edge banding, profile wrapping, het verlijmen van PP-folie, pvc, fineer en CPL. EOC Nederland produceert zowel gevulde als niet-gevulde hot melts met verschillende kleuren, viscositeiten en smelttemperaturen. Met Exomelt 5545E, een APAO-gebaseerde hot melt voor kantenbanden, brengt de EOC Hot Melt Division een oplossing die beter bestand is tegen temperatuurschommelingen en vochtbelasting dan traditionele EVA-gebaseerde hot melts. Naast deze nieuwe ontwikkelingen is er op de EOC-stand ook plaats voor een reeks gecertificeerde bio-based hotmelts.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details