NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 6)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 6)

OOSTERLINCK

Stand 1341 – Hal 1

Oosterlinck maakt binnendeuren, parketvloeren, houtproducten en tuin- en buitentoepassingen op maat. Van zagen en bewerken tot lakken en afwerken: alles gebeurt volgens de ambachtelijke tradities van houtbewerking en met aandacht voor nieuwe trends en technieken. Zo wordt alles gemaakt in de ateliers in Wingene door vakbekwame, ervaren mensen en met de hulp van een modern machinepark. Tijdens Prowood wil Oosterlinck hun ruime assortiment onder de aandacht brengen. De massieve deuren, plafondhoge deuren, smeedijzeren deuren en de budgetvriendelijke Westag-deuren worden allemaal inhouse gemaakt. Oosterlinck stelt ook de parketkleuren van morgen voor, zijn gamma gevelbekleding en terrasplanken uit eigen productie en het uitgebreide schaafwerk dat zowel massief hout en lijstwerk als planchetten en profileringen verwerkt. Zo zet het bedrijf zichzelf in de kijker als een volwaardige partner voor iedere schrijnwerker en parketeur. Met kennis van zaken en aandacht voor een perfecte afwerking.  

FINSA

Stand 4423 – Hal 4

Familiebedrijf Finsa is in 1931 opgericht en begon met een kleine zagerij. Sindsdien is de oudste mdf- en spaanplaatfabrikant op het Iberische schiereiland blijven groeien. Vanuit het hoofdkantoor in Santiago de Compostela en zestien andere verkoopkantoren verspreiden ze hun houtassortiment over de hele wereld. Het brede aanbod aan houtproducten wordt op twaalf productielocaties geproduceerd. Het assortiment bevat onder meer mdf- en spaanplaatspecials, superPan, decorplaten en gefineerde platen. Tijdens Prowood wil Finsa Technical Matt aan het grote publiek voorstellen. Het is een speciale finish die voor kant-en-klaar afgewerkte plaat zorgt, met coating en een ultramatte toplaag. Dit maakt de plaat zijdezacht, kras- en slijtvast en erg resistent. De plaat is zo ook geschikt voor veeleisende oppervlakken zoals keukens, tafelbladen of bureaus. Het is een product dat vraagt om aangeraakt te worden. Zo toont Finsa meteen aan de verwerker dat de gave TEX-platen makkelijker en veelzijdiger te verwerken zijn dan misschien verwacht wordt.  

BORM

Stand 4104 – Hal 4

Sinds 1976 ontwikkeld het Zwitserse BORM Informatik, softwareoplossingen voor houtverwerkende bedrijven. Met de modulaire programma´s voorzien ze in alle behoeftes van bijvoorbeeld een interieurbouwbedrijf. Van registratie van het eerste klantcontact, het ontwerp, de productieaansturing tot en met de nacalculatie. BORM Nederland b.v. verzorgt de verkoop en ondersteuning in Nederland en België. Op Prowood stelt BORM de intuïtieve producten graag aan je voor. Je maakt er kennis met de drie PointLine programma’s PointLineCAD, PointLineCAM en PointLineProject. PointLineCAD is een oplossing voor overtuigende presentaties tot en met werktekeningen en het aansturen van de productie middels zaaglijsten en CNC-programma’s. PointLineCAM genereert snel en eenvoudig CNC-programma’s. PointLineProject tenslotte is een volledige ERP-oplossing voor het automatiseren van bedrijfsprocessen.  Een compleet aanbod voor de workflow van je bedrijfsprocessen dus. Met een verhoogde efficiëntie als direct resultaat.  

Nederlands home

NOBLESSE BENELUX

Stand 1312 – Hal 1

Noblesse Benelux is al sinds 1953 actief als leverancier van kwaliteitsmachines en –gereedschappen voor de houtindustrie in de Benelux: zaagmachines, kantenlijmers en slijpmachines. De firma kiest daarbij bewust voor een partnership op lange termijn met topmerken, die stuk voor stuk specialist in hun vakgebied zijn. Sinds januari 2021 is de specialist uit Londerzeel ook verdeler van de Altendorf-formaatzagen in België. “Op onze Prowood-stand krijgen bezoekers een overzicht van de verschillende machines uit ons assortiment,” zegt bestuurder Werner Kennes. “Uiteraard presenteren we een aantal innovaties, waaronder de nieuwste ontwikkelingen bij Hebrock (kantenlijmers), Störi Mantel (afkort- en langszagen) en Stenner (bandherzagen). We zetten de universele CNC-centers Galileo 3 en K2 2.0 van Vitap in de kijker, net als de nieuwe verticale paneelzaag met klemmen van Striebig, waardoor minder handling op de machine nodig is. Last but not least, pakken we uit met de Altendorf Hand Guard, de veiligste formaatzaag op de markt is.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details