NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 4)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 4)

FESTOOL

Stand 1239 – Hal 1

Al meer dan 90 jaar bestaat bij Festool een doorgedreven passie voor de ontwikkeling van hoogwaardige elektrische gereedschappen voor de brede wereld van de professionele houtbewerking. Prowood is dan ook de houtverwerkingsbeurs bij uitstek om opnieuw de professionele klanten te ontmoeten. Festool toont met plezier een aantal Europese primeurs en demonstreert alle nieuwigheden die het werk van alledag zoveel gemakkelijker en efficiënter helpen maken. Maak er kennis met het verbeterd meesterwerk onder de invalcirkelzagen, namelijk TKSC 55 K met KickBackStop-veiligheidstechnologie of de nieuwste geleiderails FS2/KP met kleefpads voor zowel horizontaal als verticaal werken. De nieuwe bovenfrees OF 1010 R, het nieuwe SYS-Powerstation, je draagbaar stopcontact en de zaagtafel TKS 80 met SawStop AIM veiligheidstechnologie zijn eveneens van de partij. Het bedrijf licht je ook graag het partnership met Shaper toe. Reden genoeg dus om af te zakken naar deze stand.


HÄFELE

Stand 4331 – Hal 4

Met klanten in 150 landen staat Häfele wereldwijd op de kaart als specialist voor beslagtechnieken en elektronische sluitsystemen. Als internationaal topbedrijf ontmoet Häfele nog minstens even graag de Belgische professionals, op Prowood. De beurs is een belangrijke afspraak voor Häfele. In het brede producten- en dienstengamma is namelijk heel wat te vinden voor alle professionele bezoekerstypes. Er zijn alvast weer enkele interessante innovaties te ontdekken. Häfele stelt onder meer de nieuwkomers in het uitgebreide Loox5-verlichtingsgamma voor, net als de aanvullingen binnen Dialock, de toegangscontrolesystemen voor ruimtes en meubels. Je ontdekt er ook Slido F Flush, gelijkliggende schuifdeuren, de scharnierfamilie Häfele Metalla en de hoog-laag verstelbare bureauonderstellen uit de Officys-reeks. Tot slot zie je er de vruchten van de inspanningen voor de elektrificatie van doorgaans mechanisch bediende systemen. Je ervaart het allemaal via echte demonstraties, op de Prowood-stand van Häfele.  


TRIPLACO-BEVEKA

Stand 4329 – Hal 4

Ook Triplaco-Beveka tekent present op Prowood. Triplaco-Beveke is exclusief verdeler van Abet Laminati, Senosan, Kaindl, Alvic en Aqualite. Daarnaast biedt het bedrijf maatoplossingen voor akoestische uitdagingen en halffabrikaten, met de gespecialiseerde afdelingen Print Acoustics en Beveka Production. Op Prowood wordt de nieuwe decor- en structuurkoppelingscollectie in melamine en HPL ‘Flow’ voorgesteld. In beide uitvoeringen zijn 88 decoren beschikbaar, van unikleuren tot hout- en fantasiedecoren. Binnen de houtdecoren is er ook een uitgebreid gamma in synchroonstructuur. Als tweede focuspunt stelt Triplaco-Beveka Aqualite voor, een 100 procent watervaste en lichte composietkern, opgelijmd met HPL, uit een brede waaier van ruim 500 decoren. Daarmee heb je ook uitgebreide keuze uit lichte materiale voor vochtige ruimtes. Door een naadloze plaatsing op elke bestaande ondergrond (ook rechtstreeks op bestaand tegelwerk) is dit een zeer strakke, onderhoudsvriendelijke en makkelijke wandoplossing, die bovendien goed bestand is tegen krassen.  


SOUDAL

Stand 1252 – Hal 1

Als lijmspecialist voor de houtsector is Soudal een vertrouwd merk in de parketwereld. Dat zal de fabrikant tijdens Prowood andermaal bevestigen. Het toont er zijn nieuwste generatie hybride lijmen, die nog performanter en makkelijker verwerkbaar zijn. Zo ondersteunt en versterkt Soudal het comfort van de parketeur. Ook de ecologische doosverpakking krijgt een prominente rol op de beursstand. Verder wordt er al een tipje van de sluier gelicht van een wereldprimeur in het LVT-vloerlijm portfolio. Soudal kijkt alvast reikhalzend uit naar de vakbeurs. Het wordt de eerste kans in lange tijd om (toekomstige) klanten opnieuw echt te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Soudal is de grootste onafhankelijke producent van lijmen, kitten en PU-schuim in Europa. De firma werd opgericht in 1966 en is nog steeds een rasecht familiebedrijf. Met innovatieve producten biedt Soudal oplossingen voor afdichten, verlij­men en vullen, in de bouw, de industrie en voor
doe-het-zelvers.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details