NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 10)

Bezoek ons op Prowood 2021 (Deel 10)

BERMABRU

Standnummer 2435 – Hal 2

Als groothandel in meubel- en interieurbeslag, en keukenaccessoires kan Bermabru op de Prowood-beurs uiteraard niet ontbreken. Het toonaangevende bedrijf uit Brussel is een totaalpartner voor interieurbouwers, meubelfabrikanten en keukenverkopers. Bermabru heeft tal van nieuwigheden voor je in de aanbieding, zoals de stand-in-stand van de Duitse fabrikant van opbergoplossingen Vauth-Sagel of een nieuw gamma badkamerspiegels. Ook zwarte metalen kaderdeuren voor meubel- en interieurtoepassingen, home office-oplossingen, wandkastaccessoires, ladeoplossingen van Hettich en Grass en massief houten lades, meubelgrepen en toppen, en oplossingen voor de keuken komen aan bod. Ontdek deze en andere nieuwe oplossingen op de stand, maak kennis met een van de medewerkers of geniet opnieuw van een live gesprek met je vertegenwoordiger.  

LASERTOPO

Stand 2324 – Hal 2

Al sinds de oprichting in 1986 bouwt Lasertopo aan de toekomst. Of beter: Lasertopo reikt  schrijnwerkers, keuken- en interieurbouwers de geavanceerde meettoestellen aan die hen toelaten om tot het meest nauwkeurige timmerwerk op maat te komen. Op Prowood kunnen adepten van schrijnwerk op het scherp van de snede vast en zeker aan hun trekken komen op de Lasertopo-stand. Met de snelle RTC360 en de compacte maar krachtige BLK360-laserscanners voor snelle en ultra-accurate metingen, de goed zichtbare interieurlasers met groene diode en een resem totaalstations waarmee je de faalkosten tot een minimum kan herleiden, is er dan ook voor elk wat wils. Naast de meettoestellen van gerenommeerde A-merken, is het zeker ook de service en het engagement waarmee Lasertopo zich als meetspecialist weet te onderscheiden: verkoop én verhuur, demo’s, opleidingen, kalibratie, een eigen haal- en brengdienst,… Getriggerd? Kom dan gerust Lasertopo-flow zelf ondervinden op onze stand!  

Yakisugi

Stand 1241 – Hal 1

Gebrand hout creëert instant een unieke uitstraling. Product-Proof en Fumano zijn je aanspreekpunt voor al je vragen over en projecten met Yakisugi of Shou Sugi Ban. Als professionele partner staat Product-Proof in voor het branden, bewerken en afwerken van het hout, hoofdzakelijk in de vorm van gebrande houten gevelbekledingen. “Zelf kopen en verkopen we geen hout om geen concurrent te worden van de houthandel”, legt het Product-Proof-team uit. “We informeren architecten, verwerken hout voor interieurbouwers, gevelplaatsers en aannemers, en leveren voor kleinere projecten ook rechtstreeks bij de particulier. Op Prowood zetten we onze verdere professionalisering en industrialisering in de productie van gebrand hout volgens het Japanse principe in de spotlights. En dit voor België, Nederland en Frankrijk.”  

Lamett - Parket & Parquetvinyl

LAMETT

Stand 4231 – Hal 4

Op de Prowood-stand van Lamett dompel je jezelf onder in de charme en rustieke uitstraling van parket. Met echte houten vloeren, maar ook met hoogwaardige vinylimmitaties. Die laatste krijgen de noemer Parquetvinyl en zijn zelfs door een getraind oog amper te onderscheiden van een echte parketvloer. Parquetvinyl combineert de troeven van parket met het onderhoudsgemak van vinyl: volledig waterproof, brede toepassingsmogelijkheden en bestand tegen het dagelijkse leven. De planken en tegels hebben een Tight Lock kliksysteem en een geïntegreerde ondervloer, voor een gemakkelijke en snelle installatie. Je ontdekt de nieuwe collecties en kleuren in dit segment op Prowood, onder de noemer ‘Voor groot plezier… en kleine drama’s’. Inclusief trendy visgraatvloeren en uitzonderlijk grote tegels (tot 1,20 meter breed) in marmerlook. Natuurlijk kunnen ook rustieke houten vloeren niet ontbreken. Denk maar aan de brede en lange planken in de Carcassonne-collectie met mooie, verweerde knopen en scheuren die bewust open gelaten worden.  

VLECAD

Stand 1430 – Hal 1

Vlecad ontwikkelt al bijna 35 jaar software voor de interieurindustrie. Van een focus op de verwerking van massief hout groeide het concept uit tot een complete CAD/CAM-oplossing voor kasten en interieurelementen met plaatmateriaal. Dat maakt Korpus – overigens volledig ontwikkeld in eigen huis – al meer dan 20 jaar de referentie in de sector. Het pakket wordt voortdurend geoptimaliseerd en uitgebreid. Zo toont Vlecad op Prowood ondertussen al versie 12. Daarnaast staat AutoFIT 6 centraal, een van de nuttige aanvullingen op CAD/CAM-pakket Korpus. Deze zelfontwikkelde software voor zaagoptimalisatie helpt je aanzienlijk te besparen op je grondstoffen en vermindert je bedrijfsafval. Met de combinatie van Korpus en AutoFIT zet je ontwerpen niet enkel snel en eenvoudig om in CNC-bewerkingen, je zaagt de onderdelen ook optimaal uit het plaatmateriaal. Neem zeker een kijkje bij Vlecad en ontdek hoe je nog sneller en beter kan werken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details