Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Al dertig jaar maatwerk in houten trappen

SMET_01_E112
Trappen Smet maakt trappen op maat met massief hout als basis en oneindig veel ontwerp- en materiaalmogelijkheden. (Beeld: YVESVERAECK)

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | Trappen Smet

23 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Of je nu een landelijke woning inricht, maatwerk levert voor een strak huis of een statige inkom vormgeeft voor een bedrijf: Trappen Smet maakt een trap op maat. Een exemplaar dat imponeert, het interieur complimenteert of net een echte eyecatcher is. Met massief hout als basis en oneindig veel ontwerp- en materiaalmogelijkheden.

Als familiebedrijf legt Trappen Smet zich al dertig jaar toe op doorgedreven maatwerk voor tal van projecten. De brede ervaring maakt het team de geschikte partner voor eender welke stijl en elk type gebouw. “Voor bedrijfsgebouwen hebben we zelfs brandwerende trappen of we maken een identieke kopie van een te vernieuwen trap voor restauratieprojecten”, zegt salesmanager Jasper Desmet, de tweede generatie in de gepassioneerde onderneming. “Het begint altijd met een houten structuur, maar quasi alles is mogelijk. Dat is het voordeel van echt maatwerk in eigen atelier. Een balustrade in een ander materiaal, metalen leuningen, een speciaal kleur voor je trap: we voeren het graag voor je uit.”

Inspiratie opdoen

Een trap is zoveel meer dan een manier om van verdieping naar verdieping te gaan. Elke trap is uniek en hoever je daarin kan gaan, ontdek je in de showroom van Trappen Smet. Jasper: “We hebben een zeventigtal trappen op ware grootte staan, die bezoekers effectief kunnen uittesten. Recht of met een kwartdraai, modern of rustiek, in een brede waaier aan kleuren en afwerkingen, … Die grote variëteit inspireert klanten om keuzes te maken voor hun eigen maatwerktrap. Uiteraard begeleiden we hen daarbij persoonlijk. Met dezelfde toewijding als we de trap vervolgens ook maken.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details