Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Waarom verwisselbare lampen slim zijn voor een bedrijf

pexels-valeria-boltneva-1123262 kopiëren

3 februari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Een van de beste manieren om dat te doen, is door duurzame en gebruiksvriendelijke verlichting te installeren. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen plaatsen, maar ook kiezen voor verwisselbare lampen! Verwisselbare lampen zijn een meerwaarde voor elk bedrijf, en dat heeft verschillende redenen.

Alles over verwisselbare lampen

Verwisselbare lampen zijn in feite lampen met een GU10 spot armatuur, en vaak wordt dan ook de algemene naam GU10 lampen gebruikt om dit type verlichting te beschrijven. Dergelijke lampen bieden tal van voordelen op het vlak van gemak en kwaliteit. Hieronder een overzicht:

1. Lampen gemakkelijk vervangen

Ten eerste kunnen dergelijke lampen heel gemakkelijk vervangen worden, zeker in vergelijking met traditionele gloeilampen. Elke onderneming beseft hoe belangrijk tijd en energie zijn. En, het is natuurlijk mooi meegenomen als je de verlichting van je bedrijf gemakkelijk kunt vervangen. De meeste GU10 lampen zijn te combineren met ledlampen, zoals bijvoorbeeld in moderne spots. Ze vormen dan ook een goede basis als functionele verlichting voor kantoren en andere zakelijke ruimtes.

2. Standaard 230 volt lampen

Een ander voordeel van dergelijke lampen is dat ze over het algemeen voor een standaard voltage van 320 volt geschikt zijn. Dat maakt ze de ideale oplossing voor de meest gangbare aansluitingen, waardoor er ongetwijfeld ook oplossingen zijn voor jouw bedrijfsruimte. Met andere woorden, verwisselbare lampen zijn voor elke situatie toepasselijk én bieden daarbij veel meer woon- en werkcomfort!

3. Sterkere of zwakkere verlichting?

Ten slotte is een ander voordeel van verwisselbare lampen dat je helemaal zelf kunt kiezen welke mate van verlichting je in een bedrijfsruimte of kantoor hebt. De lampen kunnen immers in enkele seconde tijd vervangen worden door een zwakkere of sterkere lamp. In bepaalde situaties is meer verlichting nodig, bijvoorbeeld als er precisiewerk wordt uitgevoerd bij bepaalde bedrijfsprocessen. Aan de andere kant kan een iets zwakkere lichtbron dan weer beter zijn ter bescherming van de ogen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details