NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Leverancier met oog voor elk aspect in de schrijnwerkerij
Redocol Teclinex One-For-All, een reiniger voor alle toepassingen.

Leverancier met oog voor elk aspect in de schrijnwerkerij

Met het grootste uit voorraad leverbare kantenassortiment in Europa is Ostermann een belangrijke speler op het vlak van kantenbanden en toebehoren. Het bedrijf uit Liedekerke staat niet stil en breidt dagelijks hun expertise verder uit. Met hun eigen reinigingsmiddel Redocol Teclinex One-For-All zetten ze de volgende stap naar een veilige, betrouwbare en ecologische afwerking van elk project.

Van kanten en lijmen tot schuiven, scharnieren en decoratieve ledverlichting, Ostermann heeft alles in huis.  “We zien onszelf als totaalleverancier voor schrijnwerkers”, gaat Alain Van Der Kuylen, zaakvoerder van Ostermann, van start. “Onze hoofdfocus blijft kantenband en alles wat daarbij hoort: kanten, lijmen en reinigingsproducten. Dat is al lang niet meer onze enige corebusiness. Steeds meer zetten we in op elk aspect van een schrijnwerkerij.” Zo bouwde het bedrijf een duurzaam partnerschap op met Grass en Hettich voor confectie meubelbeslag. Daarnaast breiden ze hun aanbod en service steeds verder uit met onder andere design meubelverlichting en innovatieve wandbekleding en oppervlakken. Schrijnwerkers kunnen zo gemakkelijk bij één leverancier terecht.

Van vraag naar aanbod

Door de inhouse expertise op al deze domeinen, speelt Ostermann gemakkelijk in op de wensen en noden van hun klanten. Steeds meer rijst vanuit werkplaatsen de vraag naar een ecologisch, veilig en efficiënt product voor het schoonmaken van machines, oppervlakken en materialen. “Wij voeren hier al jaren onderzoek naar”, vertelt Alain. “Enkele praktijkbezoeken leerden ons dat ateliers nog vol staan met talloze oude producten. Het gebruik daarvan is vaak gevaarlijk, ze zijn chemisch, ontvlambaar of zelfs giftig en niet alle mensen kennen de correcte toepassing of bescherming waardoor er ongelukken gebeuren. Bedrijven hebben bovendien een grote kost om dit afval veilig op te slaan en te verwerken. Dat kon dus heel wat beter, vonden wij.” Om hier op in te spelen ontwikkelde Ostermann, door hun jarenlange expertise in kantenbanden en lijmen, een eigen duurzaam en gebruiksvriendelijk schoonmaakmiddel voor alle toepassingen: Redocol Teclinex One-For-All. 

Ecologisch, veilig en doeltreffend

Redocol Teclinex One-For-All bestaat voor honderd procent uit natuurlijke grondstoffen en is volledig vrij van benzine, silicone, emulgatoren, aldehyden, aceton en water. De samenstelling voor dit middel is perfect gebalanceerd zonder risico op gevaarlijke chemische reacties of onverwachte schade aan het eindproduct. Daarnaast is Redocol Teclinex One-For-All perfect afgestemd op alle eigentijdse nulvoegtechnologieën en geschikt om zowel handmatig als machinaal te gebruiken, ongeacht welk merk of welke toepassing. De moderne compositie van dit reinigingsmiddel houdt spuitmondjes zuiver en werkt niet in op metalen. Met dit ene product, vervang je een resem andere in de kast. “We zijn uitgegaan van veiligheid en gebruiksgemak voor de werknemers. Zij zijn het die ermee aan de slag gaan”, vult Alain aan. “Ook de bescherming van het milieu en een uitstekende werking van het product waren essentieel bij de ontwikkeling.” Redocol Teclinex One-For-All voldoet met glans aan de gestelde normen voor arbeids- en gezondheidsbescherming. Deze reiniger voor alle toepassingen moet elke schrijnwerkerij in huis hebben.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details