NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Kwaliteitsvolle producten, kwaliteitsvol advies
Robaco is en blijft gekend voor zijn enorme kantenbandassortiment.

Kwaliteitsvolle producten, kwaliteitsvol advies

Bij Robaco in Sint-Eloois-Vijve staan de deuren open voor elke professional die met massief hout of plaatmateriaal aan de slag gaat. Van meubelmakers tot keuken- en badkamerproducenten, van winkelinrichters tot platenhandelaars. Robaco streeft naar een hechte relatie met al haar klanten, zodat zij zich op hun business kunnen concentreren. 

Robaco bezit een divers assortiment in verschillende productgroepen: lijmen, kantenbanden, snijgereedschappen, drevels, cleaners, schuurmiddelen, … Over al deze producten en machines kan je correct, technisch advies verwachten over een optimaal gebruik en verbruik, en over de beste afwerking voor elk project. Met hun eigen slijpservice voor snijgereedschappen is Robaco een unieke speler op de markt, die elke machine voor houtbewerkingsateliers inhouse uitrust of herstelt.

De lijmen van Rakoll® 4933 zijn allemaal formaldehydevrij, maar blijven de sterkste binding behouden.

Officiële verdeler

Voor het enorme aanbod aan kantenband is Robaco officiële verdeler van Surteco (Dölken). Daarnaast vind je nog andere grote leveranciers en producenten terug in hun aanbod. Ook voor alle gekende platenmerken heeft Robaco een passende oplossing. Zo werd de collectie van Pfleiderer onlangs grondig hernieuwd. Ook Kaindl, Egger en Innovus zijn vaste waarden in de Robaco-collectie.

Gloednieuw in het ruime aanbod van Robaco is het lijmassortiment van Rakoll® 4933. Met deze lijmen wil Robaco een stap verder gaan in duurzaamheid door haar klanten de zekerheid te bieden van sterke, betrouwbare lijmen die bovendien bijdragen aan het verlagen van schadelijke emissies. De lijmen van Rakoll® 4933 zijn allemaal formaldehydevrij, maar blijven de sterkste binding behouden. Zo waarborgen ze de strengste normen voor paneelclassificatie. De geringe afgifte van vluchtige organische stoffen, een lagere machinecorrosie, betere productstabilisatie, hoge beginsterkte en snelle uitharding garanderen een betere kwaliteit van het eindproduct en dragen bij aan een hoger welzijn op de werkvloer.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details