NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Grotere fineerplaten voor efficiëntere verwerking
De guillotine schuifdeurkast in de keuken is de blikvanger in deze herenwoning.

Grotere fineerplaten voor efficiëntere verwerking

Hoe combineer je een warm gevoel en hoogwaardige afwerking met een toegankelijke prijszetting? Door eik fineer in verschillende afwerkingen en toepassingen in alle leefruimtes van een project te laten terugkeren bijvoorbeeld. Specialist in maatmeubilair en interieurontwerp Sanskriet deed beroep op Placabois voor dat hoofdmateriaal bij de herinrichting van hun showroom in een prachtige herenwoning aan de Brugse Vesten. Vooral de guillotine schuifdeurkast in de keuken is een geslaagde blikvanger.

De nieuwe pers verwerkt platen tot 2,10 meter breed.

Uitgekiend lijnenspel

Om de kast met een breedte van 3 meter naadloos te integreren in het verfijnde interieur, moesten de unieke nerven van het eik fineer verticaal doorlopen en dit over de verschillende horizontale panelen heen. Bovendien moest de nerfstructuur ook aansluiten met de onderstaande kastdeuren. Placabois hielp dit alles mogelijk maken.
Als proactieve partner denkt Placabois mee met zijn klanten, zowel qua design als op technisch vlak. General manager Axel Devos: “We beslisten te investeren in een nieuwe pers. Nu kunnen we tot een breedte van 2,10 meter leveren in plaats van de vroegere beperking van 1,60 meter. Dat betekent meer creatieve vrijheid voor de ontwerper, maar vaak ook minder plaatverlies voor de interieurbouwer en schrijnwerker. Een investering waar al onze klanten mee de vruchten van plukken.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details