NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Flanders Flooring Days: West-Vlaamse fabrikanten van vloerbedekking slaan voor het eerst de handen in elkaar

Flanders Flooring Days: West-Vlaamse fabrikanten van vloerbedekking slaan voor het eerst de handen in elkaar

Van 2 tot 5 mei 202 2 vindt de eerste editie van Flanders Flooring Days plaats. Hierbij stellen 10 leidinggevende fabrikanten van vloerbedekking simultaan hun deuren open voor aankopers en retailers uit de hele wereld. Hiermee bieden ze een originele aanvulling op de gekende internationale vakbeurzen.

Absolute wereldtop

De initiatiefnemers van het event zijn niet van de minste en vertegenwoordigen het leeuwendeel van wat op wereldvlak aan kwalitatieve vloerbekleding wordt geproduceerd. Associated Weavers, Balta, Beaulieu Inter national Group, Coretec Floors, ITC, IVC Group, Lano Carpet Solutions, Modulyss, Ragolle en Unilin Flooring stellen gelijktijdig hun showrooms en productiefaciliteiten open voor een internationaal professioneel publiek.

Uniek concept

Het concept van Flanders Flooring Days is in niets te vergelijken met de vroegere, klassieke vakbeurzen. Alle deelnemende fabrikanten zijn gevestigd in een beperkte geografische regio, op korte afstand van elkaar. Kortrijk Xpo speelt een verbindende rol in het gegeven, met haar uitgebreide ervaring in de internationale beurswereld.

Bezoekers kunnen op afspraak in de verschillende showrooms terecht om uitgebreid kennis te maken met de mensen achter de producten. Dit staat alvast garant voor meer diepgaande en waardevolle contacten.

4 dagen vol innovatie

De deelnemende bedrijven geven een verhelderende inkijk in de nieuwste materialen, toepassingen, decoren en productietechnieken. Via presentaties en individuele contacten worden de professionele aankopers op de hoogte gebracht van de laatste trends en innovaties in de sector om aan de steeds hogere verwachtingen van hun klanten te kunnen voldoen.

West-Vlaams kwaliteitsimago

Flanders Flooring Days drijft niet enkel op vloerbedekking maar speelt ook in op het bredere kwaliteitsimago van de regio, met name op vlak van cultuur, erfgoed, gastronomie en hospitality. Tal van vermaarde restaurants, musea en hotels in de regio kunnen de totaalbeleving voor de bezoekers enkel maar versterken. Deze aangename randaspecten zullen eveneens aan bod komen tijdens de gemeenschappelijke Flanders Flooring Gala Night in Kortrijk Xpo.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details